Pot spune ca de mult timp m-a atras pecuitul. In ultimi trei ani tot incerc sa ma duc sa-mi fac perimisul de pescuit dar de fiecare data a aprut cate ceva si am ezitat. Anul acesta am fost cu un prieten ca trebuia sa sil reinoiasca si cu acesta ocazie am profitat si eu. Probabil daca el nu mergea sa sil reinoiasca, nu imi faceam permisul nici pana in zi de azi. Era hotarat pe treaba asa ca dupa ce am reusit sa-mi fac permisul, am plecat direct sa-mi cumpar scule de pescuit. Bineinteles nu am luat ceva scump si performant, prietenii m-au sfatuit pentru inceput sa iau ceva mai ieftin. sa spunem ca un bat cu ceea ce trebuie, mulineta, nailon, acee, si alte jucarii m-au ajuns undeva la 100 de ron. Vantul in oras batea foasrte tare si Dunarea esra foarte crescuta, sa numai spun ca era valuri foarte mari pentru ca astia deversau, au dat drumul la baraj de frica inundatiilor si viiturilor ce urmau sa vina.

Tot nu am renuntat asa ca imreuna cu prietenul si sotia acestuia am plecat la pescuit la Bahna. Am ramas socati cand am vazut ca nu batea deloc vantul acolo si locul de pescuit era minunat. Nu pot sa ma laud ca prima mea captura a fost ceva de vis, a fost un peste mic numit floarea dunarii. Eu m-am mandrit cu el , a fost primul peste prins de mine, dar dupa aceea au inceput si alti sa traga cum ar fii bibaneii, platica si alte specii la care le-am uitat numele.

Totul a fost superb si pot spune ca m-am molipsit de boala asta a pescuitului. Am ajuns la concluzia ca pescuitul este asa cum il descriu alti oameni, relaxant si un loc unde poti uita de toata lumea, de toate necazurile si grijile din viata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *