De mic pot spune ca mi-au placut activitatile sportive indifferent de natural or. Can eram copil visam mereu sa ajung un mare fotbalist deoarece la mine la bloc locuia un jucator de fotbal care a ajuns mare in momentul actual in lumea fotbalului. Mergeam imreuna cu el si alti colegi de-ai lui sa jucam imreuna pe un teren de fotbal din curtea unei scoli. Nu am reusit sa ma inscriu la un club dar m-am inscris la un curd de Judo. Pot spune ca am invatat foarte multe si datorita lor am reusit sa ma dezvolt foarte mult.

Cand eram mic pot spune ca eram cel mai slab si cel mai mic dintre toti copii de la bloc. In felul acesta datorita sportului in general am reusit sa devin barbatul din ziua de azi. Tot datorita acestui sport am reusit si am avut placerea sa cunoscfel si fel de persoane minunate carer si-au petrecut foarte mult timp sa ma indrume in acesta lume. In acest sport nu conteaza ca esti baiat sau fata, cu totii practicam aceasi munca. Bineinteles fetele trebuiau sa devina mult mai elastice de aceea urmau si curs de dans ieftin pentru ca munca lor sa devina mult mai usoara. Mi-am petrecut cativa ani alaturi de prieteni si alaturi de Sensei-ul meu carora le sunt foarte recunoscator. Tot datorita lor am avut placerea si onoarea sa particip la cateva concursuri oficiale. Din pacate nu am castigat si eu nici o medali doar o diploma de participare. Daca imi aduc bine aminte cred ca era clubul nostru de Judo din Severin si un club din Serbia. Amintiri foarte frumoase am avut alaturi de ei, practice de o a doua familie a mea.

Dupa ceva timp deja copii numai erau interesati de acest sport si asa usor, usor clubul s-a inchis. Eu tot nu am renuntat la sport si asa ca am inceput sa merg la sala de forta pentru ca doream sa ma dezvolt cat mai mult. Cineva, in trecut, m-a sfatuit sa practice un sport toata viata mea, indifferent de natura lui pentru ca asa iti mentii conditia fizica sic el mai important iti mentii sanatatea.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *