Joi seara, la Kanal D, incepe o noua serie, a celui mai indragit serial: Suleyman Magnificul! Pentru milioane de romani, seara de 4 septembrie va fi mai ceva ca o sarbatoare. Priviti ce pregatiri face o familie din Galati, pentru joia serialului turcesc!

Nenea Costel si tanti Lorica asteapta ziua de joi, de parca ar pleca in statiune cu banii castigati la loto. Cei doi pensionari din Galati sunt fani declarati ai serialului Suleyman Magnificul, iar vestea ca de maine incepe o noua serie le-a adus mare bucurie in suflet.

Desi abia isi vede capul de-atatea treburi gospodaresti, femeia le-a lasat pe toate pentru checul facut in cinstea personajelor preferate. Daca gospodina vrea sa urmareasca serialul preferat cu desertul in brate, sotul are alta grija: vrea casa-luna!

Cel mai important este insa televizorul: nici fir de praf nu trebuie sa se-astearna pana maine! De departe, cel mai mare fan al serialului turcesc este carismaticul doctor Nicolae Bacalbasa.

Desi acum este presedintele Consiliului Judetean Galati si are multa treaba, pentru maine si-a pus turbanul si asteapta serialul: „Imi seamana si asta este exemplul lui Suleyman. Nu a avea avantaje, ci a avea responsabilitati enorme, iar el chiar si in harem se supunea unor reguli foarte dure. Haremul nu era o imensa casa de dame, ci o structura functionand dupa reguli extrem de stricte care vizau supravietuirea si continuitatea conducerii unui imens imperiu mondial”, declara acesta.

Cea de-a treia serie a filmului Suleyman Magnificul va incepe joi seara, de la ora 20:00.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *