Reincepe Suleyman Magnificul

Arhiva

Joi seara, la Kanal D, incepe o noua serie, a celui mai indragit serial: Suleyman Magnificul! Pentru milioane de romani, seara de 4 septembrie va fi mai ceva ca o sarbatoare. Priviti ce pregatiri face o familie din Galati, pentru joia serialului turcesc!

Nenea Costel si tanti Lorica asteapta ziua de joi, de parca ar pleca in statiune cu banii castigati la loto. Cei doi pensionari din Galati sunt fani declarati ai serialului Suleyman Magnificul, iar vestea ca de maine incepe o noua serie le-a adus mare bucurie in suflet.

Desi abia isi vede capul de-atatea treburi gospodaresti, femeia le-a lasat pe toate pentru checul facut in cinstea personajelor preferate. Daca gospodina vrea sa urmareasca serialul preferat cu desertul in brate, sotul are alta grija: vrea casa-luna!

Cel mai important este insa televizorul: nici fir de praf nu trebuie sa se-astearna pana maine! De departe, cel mai mare fan al serialului turcesc este carismaticul doctor Nicolae Bacalbasa.

Desi acum este presedintele Consiliului Judetean Galati si are multa treaba, pentru maine si-a pus turbanul si asteapta serialul: “Imi seamana si asta este exemplul lui Suleyman. Nu a avea avantaje, ci a avea responsabilitati enorme, iar el chiar si in harem se supunea unor reguli foarte dure. Haremul nu era o imensa casa de dame, ci o structura functionand dupa reguli extrem de stricte care vizau supravietuirea si continuitatea conducerii unui imens imperiu mondial”, declara acesta.

Cea de-a treia serie a filmului Suleyman Magnificul va incepe joi seara, de la ora 20:00.

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva
Craciun fara zapada

Stau si ma gandesc cat de rau poate fi in legatura cu vremea avand ijn vedere ca mai sunt cateva zile si nu vad nici macar un fulg de zapada. Pentru multi poate zapada este o bataie de cap pentru ca zapada adduce mult discomfort pe strazi cand circula cu …

Arhiva
Afacere din orice

O idee minunatata a avut-o o doamna care lucra in marcheting. Acesta sintea ca voia ceva mai mult si de aceea s-a apucat de moda si a inceput sa creeze anumite rochii. Aceasta a mers la Londra si asa ea si-a prezentat hainele. la care cei de acolo s-au minunatat …

Arhiva
3
Importanta scolii in viata unui tanar

Scoala este una dintre cele mai importante institutii din Romania ,deoarece aceasta il ajuta in formarea personalitatii unui tanar, si in acelasi timp ii ofera un loc in societate.Desi foarte multi tineri renunta la scoala din motive fara nicio noima,acestia fac o mare greseala. In primul rand scoala, este locul …

SEO made with ❤️ by E-Advertising