Nu pot spune ca exista numai o metoda buna de relaxer,e de fapt sunt mai multe metode, depinde de preferintele si gusturile fiecaruia. Exista motode de relaxare prin sport sau metode de relaxare prin placere. Oricare dintre ele, este ideea perfecta pentru a te relaxa dupa zile si zile de munca fara nici un fel de pauza. Majoritatea spun ca nu ai cum sa muncesti mereu, zi de zi , in fiecare zi a saptamanii. Ei bine exista oameni care fac asta, pana si eu in trecut am muncit la asemenea program.

Oameni in ziua de azi nu se mai gandesc la ei si sanatatea lor si de aceea muncesc ca niste sclavi la patroni pentru a mai canstiga un ban in plus. Din cate stiu eu orele suplimentare se platesc dublu mai ales in weekend. Am intalnit persoane care munceau si peste program in timpul saptamani pentru a castiga ceva, in plus pentru ca in zilele noastre oricat de mult ai munci tot nu ajung bani mai ales daca ai si niste rate la banca.

Pot spune ca ce mai buna relaxare dupa atat stre si zile de munca este un erotic massage pentru ca veti avea parte de relaxare complete si pe langa asta veti uita de tot ce e in lumea asta pentru cateva zeci de minute. La un salon de masaj fetele va pot face sa uitati pana si de nevasta. Pentru care nu isi pot permite sa mearga la un asemenea salon desi preturile sunt relative mici, pentru orice buzunar, puteti sa mergeti si pur si simplu sa stati intr-un parc fara sa va ganditi la nimic. Dupa parerea mea stresul poate duce si la nebuni si sincer am avut si eu perioade cand dupa atata munca simteam ca o iau razna. Solutia ideala pentru mine a fost o vacanta la munte alaturi de prieteni mei si alaturi de sotia mea. In acest fel timp de o saptamana mi-am tinut telefonul inchis pentru toata lumea. Efectiv am uitat de tot si m-am concentarat doar pe relaxare complete si distractie la maxim.

Sunt de parere ca toti oameni ar trebuii sa mai isi ia cand se poate cate un concediu pentru a se relaxa. Solicitarea organimului nu face bine la sanatatea noastra. Mai sus am zis ca am avut si eu perioade cand munceam zi de zi si nu glumesc deloc. Era in perioada cand munceam la o spalatorie auto si sigura zi in care plecam mai devreme de la munca era la ora cinci dupa amiaza si asta numai duminica. In rest, in timpul saptamani si sambata lucram pana la opt seara zilnic. Mai precis de la opt sau cateodata noua dimineata pana seara la opt si mai existau zile cand stateam si peste program pentru ca se gasea cate un destept care abia se trezisese si vroia sa isi spele masina. Asta e problema cu toti patroni din Romania, nu se satura de bani si nu le pasa de sanatatea angajatilor. De aceea spun mereu ca desi nu prea se gaseste de munca, mereu trebuie sa punem piciorul in prag pentru ca este in joc sanatatea noastra.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *