Acum ca se apropie vara, ma gandeam sa-mi schimb mobila de la mine din camera,  asta ce o am acuma este ok, dar totusi ma gandeam si eu sa fie mai la moda. Momentan nu am idei cu ce sa incep sa zic asa, dar astept sa ma sfatuiesc cu prietenii sa vedem ce sfaturi imi dau si ei. Pana acum am vazut mai multe modele de dormitoare complete, de fel si fel , dar nici pana in ziua de azi nu sunt decis ce sa-mi iau. Camera mea nu este asa de mare, de fapt aici am avut bucataria, si am mutat-o in balcon. Asa am creat acuma 3 camere, am balconul destul de mare inca sa pot pune bucataria. Am inteles ca ar fi mai avantajos sati faci mobila la comanda, si in felul acest m-am cam derutat nu stiu ce sa aleg intre o mobila gata facuta din magazine sau sa fac un dormitor la comanda.

Un lucru stiu sigur ce o sa fac datorita spatiului din camera, pentru ca nu este spatiu chiar atat de mare, o sami cumpar pat rabatabil e foarte ieftin si foarte economic. M-am gandit mai bine si cred ca o sa optez pentru o maobila din pal in doua culori, arata mult mai bine si sunt sigur ca o sa gasesc ceva pe placul meu.

Inainte de asta, trebuie sa ma apuc de camera de la zero sa o fac axact asa cum doresc eu, trebuie sa raschetez toti peretii si ma gandeam sa o fac izolata fonic, pentru ca baietii mai stau noaptea pe la scara si fac zgomot destul de mare, care pe mine ma deranjeaza. Pentru zugraveala in camera, o sa apelaz la o firma profesionista, vreau sa iese treaba exact cum trebuie. Un prieten mi-a recomandat pe cineva, care spune ca face o treaba excelenta in domeniu si foarte repede, dar nu prea am incredere in oricine. Deja m-am apucat de renovare, si toata casa e int-o dezordine maxima, nu ma mai simt confortabil deloc, totul este plin de praf si mizerie, dar trebuie sa support toate astea daca vreu sa fie camera mea asa cum imi doresc.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *