Zilele astea stateam si ma tot gandeam sa ma apuc de renovarea casei la tara. Totusi dupa cum se spune inceputul este greu. Vremea este din ce in ce mai urata afara dar tot trebuie sa ma apuc odata de ea. Pot spune ca jumatate din ea mai are un pic si cade. Weekend-ul trecum in sfarsit m-am hotarat sa ma apuc de ea.

Ma gandeam ca nu e mult de munca la ea dar cand am ajuns si am vazut-o in halul in care arata mi-am dat seama ca necesita mai multa interventie decat credeam. Casa cred ca are aproape 100 de ani vechime. Am ceva fonduri puse de o parte pentru alte lucruri, si se pare ca trebuie toti sa ii bag in casa. La casa de la tara nu as renunta pentru nimic in lume.

Am discutat cu parintii mei si asa ne-am hotarat sa angajam si niste dulgheri si zugravi pentru a ajuta la finalizarea cat mai rapida a casei. Baieti sunt profesionisti asa ca s-au misca destul de repede. Oricum casa nu este asa de mare. Are trei camere, o bucatarie si un hol. Daca tot ne-am apucat de ea am zis sa facem si o baie in casa, mai ales ca este trasa canalizare prin satul de la tara. Pentru ca munca sa fie mai usoara am apelat la inchirieri remorci care ne-a fost de mare ajutor la trasportul de materiale. Tot cu ea am si carat moluzul si resturile de gunoaie ce au ramas de la casa. Majoritatea oamenilor fug de viata de la tara dar eu cel putin nu o sa fug niciodata si intr-o buna zi o sa ma mut la tara. In acest fel scap de prostia ce exista prin orase, de aerul poluat si mai ales zgomutul de masini. Sa nu mai vorbim de vecini cicalitori si batuti in cap. Sper ca intr-un final oameni sa nu uite de unde au plecat si as tina cont ca cel putin la tara fiecare munceste pentru el si nu pentru fel si fel de patroni. La tara ai mereu legume si fructe sanatoase si nu pline de chimicale. Animalele de la tara sunt destul de interesante sa vezi zilnic ce ierarhie au si cum comunica intre ele. Pentru mine, sa traiesti la tara, poate fi cel mai frumos lucru din viata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *