Nimanui nu cred ca ii face placer sa se apuce de renovarea casei. Pe langa faptul ca este intotdeauna foarte mult de munca se face si o mizerie de nedescris dar odata si odata tot trebuie facuta si treaba asta. Intr-un final am decis sa ma apuc eu cu tata de renovarea apartamentului nostru. Initial nu parea atat de mult de munca dar am realizat ca, din contra treaba nu se mai termina. Este de renovat doar in trei camera, am zis ca merge repede daca ma implic si eu sa fac o camera, camera mea.

Intai de toate ne trebuia cateva material pentru o izolatie asa ca am intrat pe www.e-izolatii.ro de unde am comandat tot ceea ce ne trebuia. Preturile sunt destul de bune avand in vedere criza din zilele noastre. Am cautat si la alte firme chiar sip e alte site-uri dar nu am gasit nimic la fel de ieftin. Nu suntem o familie bogata, asa ca nu ne permitem sa aruncam bani pe ferestra. Initial am zis ca o sa fie o joaca de copil. Tot ce trebuia sa fac la mine in camera era sa reinprospatez culoarea, sa schimb mirosul din camera. Am zis ca o mana buna de lavabila face minuni dar se pare ca m-am inselat. Dupa ce am dat prima mana si s-a uscat cat de cat am observant ca au ramas numai urme. In asa fel am inteles ca trebuie facut ceva.

Imi aduc aminte ca in trecut vazusem un fel de pistol cu care puteai sa aplici lavabila foarte usor. Era ceva de genul cum sunt si pistoalele de vopsit pentru masini doar ca la acesta nu era nevoie de compresor. Stau si acum si ma gandesc ca e cea mai buna afacere pe care am facut-o cumparand acea jucarie. Pretul ei este destul de mic iar treaba se face mult mai usor si mult mai repede. Pot spune ca si un copil de zece ani poate zugravi cu acesta jucarie de pistol. Nu au fost multe pe stocul magazinului si ma bucur ca am apucat sa il cumpar pentru ca acum in prezent foarte multi il cauta si nu il gasesc. Pana si prieteni deai mei il cauta si acum ca au aflat ca eu il am, ma tot bat la cap s ail imprumut si lor pentru a le usura munca. Nu ai ce sa faci, trebuie sa ii servesti pentru ca, pentru asta sunt prieteni, se ajuta la nevoie oricand au nevoie. Ma pot lauda ca apartamentul l-am terminat in doar trei zile care intr-un final am decis sa il facem tot, inclusive bucataria si holul.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *