Cred ca vine o vreme in care toti trebuie sa facem anumite sacrifici si sa ne apucam de renovarea casei. Pentru mine e foarte obositor si mizerabil pentru ca de fiecare daca totul se umple de praf si e mare dezordine, dar cum spuneam trebuie sa facem acest sacrificiu. Zilele astea m-am decis sa ma apuc de renovarea casei de la tara unde pot spune ca e de munca in ultimul hal. A trebuit sa daramam toata casa si sa ne reapucam de ea. Bineinteles de ridicarea ei s-a ocupat o firma de contructori specializati care i-am angajat. Dupa ce totula fost ridicat, am decis ca noi sa ne ocupam de restul. Nu am facut un palat, pur si simplu am facut o casa decenta asa cum era ea, o casa cu 3 camere, o bucatarie so o baie. Baie nu era inainte dar de data asta am decis sa o facem sa fim civilizati, si sa nu stam sa iesim noaptea din casa sa mergem la baie, totusi suntem in 2014.

Pot spune ca o investie buna am facut-o cu panourile solare care le-am achizitionat de pe toppanourisolare.ro recomandat de prieteni mei. Si datorita ofertelor foarte avantajoase am beneficiat de mntare gratuita si rapida, indiferent de locul de un provii sau locul unde vrei sa fie montate. Pot spune ca a fost foarte distractiv si vremea a tinut cu noi mai mereu. Partea cea mai grea a fost amenajeare interiorului, pentru ca fiecare din familie dorea sa faca camerele in anumit fel. Eu camera mea am preferat sa o fac in stilul meu cu mobila mai de tienret si o culoare deschisa albastra pentru ca e culoarea mea preferata. Parinti si-au facut camera lor in genul mai glasic iar sora mea, si-a facut o camera ca la nebuni tipic fetelor.

Pot spune ca e foarte frumos la tara si pe langa faptul ca ai parte de aer curat, mai ai parte si de o liniste deplina si departe de nebunia si poluarea din oras. Aici cel putin stii ca muncesti pentru tine, si nu pentru alti. In acest fel batrani isi duc viata fericiti si isi muncest agriculturile si gradinile proprii de unde stii ca manaci ceva sanatos si nu plin de chimicale.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *