Replici amuzante

Celebritatile sau persoanele publice sunt si ei oameni. Cu slabiciuni, cu momente in care parca nu isi gasesc cuvintele. Se ajunge si in punctul in care sub o forma sau alta ajung sa insulte alte persoane insa chiar daca nu in cel mai urat mod posibil doza de amuzament este cea care aduce sarea si piperul.

Replici amuzante

  1. Liam Gallagher spunea despre Victoria Beckham ca aceasta nu ar putea sa scrie o carte caci nici macar nu reuseste sa mearga in linie dreapta si sa mestece o guma in acelasi timp. Suna putin cam dur insa asocierea este clar una hilara. Sau poate ca substratul tinea de faptul ca este perfectionista, cine stie?
  2. Bette Miller spunea despre printesa Anne, de care toata lumea stie ca nu este tocmai cea mai frumoasa femeie din lume, ca aceasta iubeste natura insa contrat faptului ca natura i-a facut ce i-a facut. Saraca bogata!
  3. Grucho Max vorbeste despre frumusete spunand ca o femeie mosteneste gena frumusetii de la tatal ei, un chirurg plastician de meserie. Frumusete mostenita sau dobandita?!
  4. Frumoasa Elizabeth Taylor se confesa despre partenerii masculini pe care i-a avut in filme spunand ca printre cei mai frumosi au fost cainii si caii. Barbatii au fost clar dati la o parte din ecuatie.
  5. Liberance a dat un raspuns amuzant ca drept la replica pentru o cronica negativa pe care o primise. Acesta isi prezenta multumirile pentru cat de amuzanta a fost totul prezentat, mentionand ca a ras tot drumul pana la banca. Subtil sau doar natural?
  6. Winston Churchill ofera si el o replica demna de amuzament desi substratul este clar atac la persoana. Acesta ii raspunde unei femei, pe fondul acuzatiei ca era beat, ca bautura trece insa uratenia nu.
  7. Nici Frank Sinatra nu a fost mai prejos, spunand despre Robert Redford ca partea buna aceea de a-si gasi iubirea insa pacat ca nu se poate casatori cu el insusi.
Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

sticle pentru nunta
Diverse
Idei practice pentru o nunta de neuitat

Cine oare nu viseaza sa aiba o nunta ca in povesti? Vorbim despre ceea ce se presupune a fi cea mai fericita zi din viata noastra. Cu siguranta fiecare cauta sa o organizeze in asa fel incat totul sa iasa asa cum planuieste. De cele mai multe ori, insa este …

marturii nunta 2018
Diverse
Detaliile care fac marea diferenta la o nunta – invitatii, marturii nunta 2018

Cred ca oricine vizeaza ca fericitul eveniment unic din viata lui sa iasa perfect. E si normal sa ai astfel de asteptari, mai ales daca te pregatesti cu mult timp inainte in acest sens. Sunt lucruri de planificat si fara de care nu poate fi asteptata in liniste ziua nuntii. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising