Celebritatile sau persoanele publice sunt si ei oameni. Cu slabiciuni, cu momente in care parca nu isi gasesc cuvintele. Se ajunge si in punctul in care sub o forma sau alta ajung sa insulte alte persoane insa chiar daca nu in cel mai urat mod posibil doza de amuzament este cea care aduce sarea si piperul.

Replici amuzante

  1. Liam Gallagher spunea despre Victoria Beckham ca aceasta nu ar putea sa scrie o carte caci nici macar nu reuseste sa mearga in linie dreapta si sa mestece o guma in acelasi timp. Suna putin cam dur insa asocierea este clar una hilara. Sau poate ca substratul tinea de faptul ca este perfectionista, cine stie?
  2. Bette Miller spunea despre printesa Anne, de care toata lumea stie ca nu este tocmai cea mai frumoasa femeie din lume, ca aceasta iubeste natura insa contrat faptului ca natura i-a facut ce i-a facut. Saraca bogata!
  3. Grucho Max vorbeste despre frumusete spunand ca o femeie mosteneste gena frumusetii de la tatal ei, un chirurg plastician de meserie. Frumusete mostenita sau dobandita?!
  4. Frumoasa Elizabeth Taylor se confesa despre partenerii masculini pe care i-a avut in filme spunand ca printre cei mai frumosi au fost cainii si caii. Barbatii au fost clar dati la o parte din ecuatie.
  5. Liberance a dat un raspuns amuzant ca drept la replica pentru o cronica negativa pe care o primise. Acesta isi prezenta multumirile pentru cat de amuzanta a fost totul prezentat, mentionand ca a ras tot drumul pana la banca. Subtil sau doar natural?
  6. Winston Churchill ofera si el o replica demna de amuzament desi substratul este clar atac la persoana. Acesta ii raspunde unei femei, pe fondul acuzatiei ca era beat, ca bautura trece insa uratenia nu.
  7. Nici Frank Sinatra nu a fost mai prejos, spunand despre Robert Redford ca partea buna aceea de a-si gasi iubirea insa pacat ca nu se poate casatori cu el insusi.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *