CCTV-Over-IP-Courses-300x247

Sistemele de securitate au un rol foarte important in viata nostra pentru ca la criza din ziua de azi foarte multe persoane sunt tentate la furturi si spargeri de locuinte. Sistemele de securitate iti ofera o protectie foarte mare impotriva infractorilor sau intrarea unur persone in spatiile nedorite de voi. Avertizarile pot fi luminoase sau pot fi luminoase si sonore, sisteme de control acces direct sau de la distanta. Un sistem de alarma instalat cum trebuie va poate oferi o protectie foarte buna din toate punctele de acces si aria supreavegheata fiind protejata.

Sistemele de securitate ne ofera sansa sa ne protejam casa impotriva efractiei si trebuie sa profitam de acest lucru.Majoritatea furturilor din locuinte sunt tratate cu indiferenta deoarece traiesc dupa principiul : Nu o sa mi se intample tocmai mie! sau La mine nu este prea mare lucru de furat! Este o conceptie proasta si cand oameni isi vor da seama va fi prea tarziu.S a recunoastem foarte multi oameni sau chiar uni dintre cunoscutii tai au ajuns la concluzia ca trebuie sa cumpere un sistem de securitate deoarece au fost victimele unei spargeri sau mai rau unei intrari prin efractie.

Datorita acestei probleme des intalnite o sa ofer cateva sfaturi pentru a-ti proteja bunurile si locuinta. In primul rand securizeaza usile. Desi credem cu totii ca hotii actioneaza noaptea cand toata lumea doarme nu este adevarat. Hoti actioneaza ziua atunci cand toti ai casei sunt plecati sau cel mai sigur atunci cand este perioada concediilordeoarece hoti mai intai se informeaza si apoi actioneaza. Asadar o masura de precautie este aceea de a avea incuietori si usi sigure. In al doilea rand hotii considera ca punctul cel mai slab al unei usi este broasca. Majoritatea spargatorilor incearca sa rupa sau sa gaureasca butucul incuietorii, de aceea ia in calcul si montarea unui sistem de alarma antiefractie. Costul acestuia este mai mare in jur de 750 lei dar si siguranta locuintei tale va creste. O alta masura de precautie ar fi sa iti instalezi un sistem de alarma dar nu te lasa vrajit de superofertele din supermarket si apeleaza doar la firme certificate si autorizate de politie pentru a avea garantie. Un sistem de alarma are scopul de a indentifica tentativele de efractie si cuprinde in general: o centrala de alarma, tastatura LCD si telecomenzi, comunicatoare telefonice, senzori de geam spart, expandoare, senzori digitali de miscare, bariere de infrarosu, sirene si echipament radio.

Intreprinderile, firmele si magazinele au si ele nevoie de sisteme de securitate.Expertii din domeniul de securitate cred cel mai efectiv mod pentru prevenirea furturilor din magazine este dotarea spatiului de vanzari cu un sistem antifurt si etichete antifurt. Sisteme antifurt din magazine sunt solutii ideale oriunde sunt probleme cu furturi: magazine de imbracaminte, magazine de incaltaminte, supermarket, magazine de jucarii, magazine de cadouri. Existenta sistemului antifurt ajuta pe comercianti in cresterea vanzarilor, pot reduce si costurile de personal, vanzatorii se pot ocupa de ceea ce trebuie: clientii.

In concluzie pentru a fi siguri de toate bunurile pe le care aveti: casa, masina si multe altele apelati cu incredere la sistemele de securitate deoarece va fac viata mai usoara, plecand in vacante unde doriti fara a sta cu grija ca vor veni hotii si va vor jefui.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *