Romania-saraca tara bogata

Diverse

M-am nascut in Romania si traiesc in ea si pot spune ca nu sunt prea incantat de ceea ce vad.Nu pot spune ca Romania nu este o tara frumoasa deoarece as minti.Ei bine Romania chiar este o tara frumoasa,deoarece poti vizita atat de multe locuri in special muntele si marea unde sunt cele mai frumoase peisaje.

Ce pot spune despre oamenii din Romania,mai exact romanii este faptul ca stiu sa se distreze foarte bine,ceea ce este un lucru de admirat.Am mai vizitat si alte tari,dar pot spune ca tot in Romania te poti distra cel mai bine.Partea rea este ca Romania este o tara vazuta foarte rau de cei din strainatate.Din timpul lui Ceausescu tara noastra a fost vazuta ca pe un loc in care este prezenta prostitutia,hotia,si multe alte lucruri imorale.Ei bine in toate aceastea oare cine sa fie de vina?In prezent suntem criticatii de toti cei din afara in special de francezi care abia asteapta sa gaseasca vreo stire cu care sa ne faca de rusine,pentru a o publica in ziar.Ei bine pe de o parte este bine ,deoarece iesim si noi evident dar se pare ca printr-un lucru rau.

Daca ar fi sa dam pe cineva vina,toata lumea ar da vina pe cei din parlament deoarece nu stiu sa conduca tara.Ei bine daca stam sa ne gandim pe romani nu ii conduce nimeni si nu ii comanda nimeni deoarece fiecare om face ce vrea si ce ii pofteste inima.Ei bine ideea este ca parlamentul nu conduce oameni,ci tara in care noi traim si asta este mult mai rau deoarece orice lege data noua pe noi ne afecteaza de cele mai multe ori in mod negative,decat in mod pozitiv.De exemplu de cand s-au bat camere de supraveghere la bac pica aproape 75% din elevi deoarece nu pot sa copieze.Daca va mirati de ce toti elevi promovau inainte ei bine era din cauza ca nu era camere si ca se putea copia.Chiar daca este un lucru trist,este mai bine deoarece acum se vede cine invata si cine nu si se poate intra pe merit la o facultate nu doar sa dai cu banu si gata.

Romania este o tara bogata in orase frumoase cu asta ne putem mandri.Bucuresti este capitala cu cele mai frumoase locuri,cluburi,si mai ales magazine.Intr-o zi mi-as dori sa pot ajunge sa locuiesc in Bucuresti deoarece mi-ar place sa imi deschid o afacere acolo.Chiar daca sunt destul cluburi,terase si toate cele as putea incerca.Mi-ar place sa imi deschid o un restaurant,deoarece imi place foarte mult sa gatesc si mi-ar place mult ca lumea sa guste din preparatele mele.In primul rand mi-as alege o locatie care as stii ca este foarte umblata de catre oameni si apoi as face un studiu hidrogeologic bucuresti locatiei pentru a fi sigur ca este buna de folosit.

In Romania iti poti deschide o afacere daca ai foarte multi bani,deoarece trebuie sa investesti mai mult.Nu orice afacere merge in Romania,deoarece oamenilor le trebuie ceva nou,ceva nemaivazut ca sa fie atrasi de afacerea ta.In final Romania este o tara in care merita sa incerci,deoarece asta ne-au dovedat strainii in special chinezii care au investit in magazine cu haine la noi in tara si se pare ca au foarte mult succes deoarece le dau la un pret ieftin.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

sticle pentru nunta
Diverse
Idei practice pentru o nunta de neuitat

Cine oare nu viseaza sa aiba o nunta ca in povesti? Vorbim despre ceea ce se presupune a fi cea mai fericita zi din viata noastra. Cu siguranta fiecare cauta sa o organizeze in asa fel incat totul sa iasa asa cum planuieste. De cele mai multe ori, insa este …

marturii nunta 2018
Diverse
Detaliile care fac marea diferenta la o nunta – invitatii, marturii nunta 2018

Cred ca oricine vizeaza ca fericitul eveniment unic din viata lui sa iasa perfect. E si normal sa ai astfel de asteptari, mai ales daca te pregatesti cu mult timp inainte in acest sens. Sunt lucruri de planificat si fara de care nu poate fi asteptata in liniste ziua nuntii. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising