it-600

In urma cu aproape 3 ani de zile am luat decizia impreuna cu sotul meu de a ne achizitiona un termostat Salus iT 600 Smart Home pentru a putea controla temperatura din interior mult mai usor. Deja detineam un sistem de incalzire prin pardoseala, insa atat timp cat nu detii si un astfel de dispozitiv, nu poti trai in confort deplin, de fapt, nici nu poate functiona ca atare.

Trebuie sa recunosc ca a trebuit sa facem cateva economii pentru a ne putea permite atat montarea sistemului de incalzire prin pardoseala, cat si a termostatului. Totusi, pretul celui de-al doilea nici nu se compara cu prima investitie facuta. Totusi, a fost o decizie pe care nu am luat-o din prima, ci inainte de toate, am analizat foarte bine piata. Asta iti recomand si tie sa faci de fiecare data cand urmeaza sa faci cumparaturi online, indiferent despre ce produs este vorba. Cu siguranta nu iti doresti nicio clipa sa iti regreti investitia facuta, asa ca mai bine sa mai analizezi piata cateva zile decat sa iti para rau mai tarziu.

Pot spune ca termostatul Salus IT 600 Smart Home este intr-adevar o investitie pe care ma bucur ca am facut-o. Ce-i drept, a trebuit sa economisim cativa banuti pentru a ne putea permite acest sistem de incalzire prin pardoseala, insa acest termostat nu a fost prea scump. Astfel, acum in casa noastra primeaza o temperatura prielnica, de care ne bucuram din plin cu totii. Daca inainte de a face aceasta investitie, somnul nostru nu era intocmai foarte odihnitor din cauza unei calduri prea mari, acum avem ocazia sa programam temperatura in functie de propriile noastre preferinte. Am optat pentru un termostat programabil pentru ca ofera mult mai multe avantaje decat unul neprogramabil. Chiar daca pretul e putin mai mare la acesta, consider ca este o investitie cu adevarat avantajoasa.

De ce merita totusi sa investesti intr-un termostat Salus iT 600 Smart Home daca beneficiezi deja de un sistem de incalzire prin pardoseala?salus it 600

  • Ai ocazia sa il programezi in functie de propriile tale preferinte. De exemplu, poti apela atat la programarea saptamanala, cat si zilnica. Astfel, nu vei mai fi incomodati de faptul ca in casa e prea cald sau prea racoare intr-o anumita parte a zilei sau a noptii.
  • Termostatul beneficiaza de functia de backup. Ce inseamna asta mai exact? Ei bine, in cazul in care are loc o pana de curent, toate setarile ce i-au fost deja efectuate, se vor pastra in totalitate. Astfel, nu va trebui sa ai o sarcina in plus.
  • Dispozitivul are protectie anti-inghet. Asta inseamna ca il poti aseza absolut oriunde iti doresti pentru ca atat functionalitatea sa, cat si designul, nu ii vor fi afectate sub nicio forma.
  • Are un aspect chiar placut. Cu toate ca pe sotul meu nu il interesa deloc designul termostatului, mie mi s-a parut extrem de interesant atunci cand l-am zarit pentru intaia oara pe site. De altfel, in stoc sunt disponibile atat termostate albe, cat si negre. Dintotdeauna mi-a placut sa am o casa moderna si unicata, asa ca am ales sa comandam Salus IT Smart Home de culoare neagra. Acesta se incadreaza perfect in decor si nu doar ca nu il strica, ci ii ofera si un aer mult mai modern si relaxat.

In mod cert sunt de acord cu sotul meu, care declara frecvent faptul ca aceasta a fost cea mai buna investitie pe care am facut-o in ultimul timp, nu doar pentru confortul nostru, ci si pentru economiile ce nu au incetat sa se faca simtite din ce in ce mai mult.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *