WordPress face upgrade foarte ușor . Pur și simplu faceți clic pe ” Actualizare acum ” , așteptați pentru un minut sau două și sistemul dvs. este de până la data de . În cazul în care , și dacă totul merge bine .
Cea mai comuna problema in timpul unui upgrade este conexiunea la Internet să renunțe în mod neașteptat sau utilizatorul a închide browserul neintenționat . În ambele situații, upgrade-ul se va opri imediat .
Dacă încercați să vă conectați la backend dvs. din nou, veți primi mesajul

” Pe scurt indisponibil pentru întreținere programată . Verificați din nou într-un minut . ”

Acest mesaj este util pentru a menține utilizatorii departe de blog-ul dvs. în timpul actualizării , dar acum este ținându-vă de la repornirea upgrade-ul . Pentru a rezolva această problemă trebuie să ne aruncăm o privire la modul în care WordPress determină că este în modul întreținere .

WordPress este în căutarea pentru un posibil mod de întreținere foarte devreme pentru a preveni sistemul de a muri de orice eroare fatală . Deci, folosind o metodă foarte simplă de a scrie un fișier numit . Întreținere în directorul rădăcină WordPress . În cazul în care este accesat blogul sau backend se va verifica pentru fișierul și opri dacă este prezent .

Știind acest lucru soluția la problema noastră este destul de simplu : accesați sistemul de WordPress prin FTP și ștergeți .maintenance

Dacă nu sunteți în stare să vă conectați la server-ul dvs. prin intermediul FTP pentru un motiv oarecare există o a doua metodă de a scăpa de la modul de întreținere : pur și simplu așteptați 10 minute !
Întreținerea fișier . Conține un marcaj de timp de momentul în care fișierul a fost creat . În cazul în care acest timp este acum mai puțin de 10 minute de WordPress va intra în modul de întreținere în caz contrar acesta va continua să funcționeze ca de obicei și vă permite pentru a reporni upgrade-ul cu excepția cazului în tine ceva mai rău de la pornire .

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *