Scapa de modul de intretinere wordpress

Stiri

WordPress face upgrade foarte ușor . Pur și simplu faceți clic pe ” Actualizare acum ” , așteptați pentru un minut sau două și sistemul dvs. este de până la data de . În cazul în care , și dacă totul merge bine .
Cea mai comuna problema in timpul unui upgrade este conexiunea la Internet să renunțe în mod neașteptat sau utilizatorul a închide browserul neintenționat . În ambele situații, upgrade-ul se va opri imediat .
Dacă încercați să vă conectați la backend dvs. din nou, veți primi mesajul

” Pe scurt indisponibil pentru întreținere programată . Verificați din nou într-un minut . ”

Acest mesaj este util pentru a menține utilizatorii departe de blog-ul dvs. în timpul actualizării , dar acum este ținându-vă de la repornirea upgrade-ul . Pentru a rezolva această problemă trebuie să ne aruncăm o privire la modul în care WordPress determină că este în modul întreținere .

WordPress este în căutarea pentru un posibil mod de întreținere foarte devreme pentru a preveni sistemul de a muri de orice eroare fatală . Deci, folosind o metodă foarte simplă de a scrie un fișier numit . Întreținere în directorul rădăcină WordPress . În cazul în care este accesat blogul sau backend se va verifica pentru fișierul și opri dacă este prezent .

Știind acest lucru soluția la problema noastră este destul de simplu : accesați sistemul de WordPress prin FTP și ștergeți .maintenance

Dacă nu sunteți în stare să vă conectați la server-ul dvs. prin intermediul FTP pentru un motiv oarecare există o a doua metodă de a scăpa de la modul de întreținere : pur și simplu așteptați 10 minute !
Întreținerea fișier . Conține un marcaj de timp de momentul în care fișierul a fost creat . În cazul în care acest timp este acum mai puțin de 10 minute de WordPress va intra în modul de întreținere în caz contrar acesta va continua să funcționeze ca de obicei și vă permite pentru a reporni upgrade-ul cu excepția cazului în tine ceva mai rău de la pornire .

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

guma mestecat
Diverse
Londra ia masuri impotriva gumei de mestecat

Chewing Gum Action Group (CGAG) s-a confruntat cu foarte multe lucruri pana in prezent. Organizatia sustine ca a aruncat guma de mestecat ce a fost aruncata pe jos pe strazile din Londra, valoarea totala a acesteia ajungand pana la 86.000 de metri patrati. A calca pe o guma de pestecat …

Securitate
Avioanele nu au dreptul sa decoleze daca nu au scrumiera la bord

Un lucru putin cam ciudat consta in faptul ca avioanele nu au dreptul de a decola daca acestea nu sunt dotate cu scrumiere la bordul avionului. Ce e si mai interesant decat atat este ca fumatul este o activitate interzisa cu desavarsire in timpul zborului. La inceputul anului 2000, acesta …

SEO made with ❤️ by E-Advertising