Cred ca in zilele noastre, oricine planuieste sa scape de stresul si agitatia din oras. Eu unul abi astept sa plec din acest oras infect si plictisitor, unde toata lumea face acelasi lucru, nimic nou nu se intampla iar daca se intampla ceva sunt prostii facute de idioti. Deocamdata mi-am gasit un hobby foarte frumos si foarte relaxant, mai exact pescuitul, dar totusi simt ca lipseste ceva.

Imi este dor de un aer de munte, de excursiile cu prieteni mei pe munte si de focurile de tabara facute noaptea. De ceva vreme tot ma chinui sa-mi planific o excusie sa spunem asa cu amicii mei, de aceea astazi ne-am hotarat sa verificam si sa aflam mai multe despre oferte cazare predeal pentru a pleca din oras si sa mergem sa ne mai traim si noi viata din cand in cand. M-a atras fosrte mult poveste unui prieten, povestea despre cursurile lui cu parapanta. Intr-o zi a venit cu laptopul la noi si asa am privit cursurile lui de parapanta, si pot spune ca este ceva de vis sa ai senzatia sa zbori.

Poate intr-o buna zi o sa merg si eu la cateva cursuri cu parapanta, dar pana atunci vreau sa dispar din oras pentru cateva saptamani, sa uit de tot si de toate. Bineinteles o alta optiune ar fi si o plecare in strainatate, in alte tari, unde poti veda lucruri extraordinare. Pana acum nu am avut ocazia sa vad decat doua tari si frumusetea lor, lucrurile extraordinare oferite si oameni minunati care sunt. Un lucru iar prostesc care l-am observat la ei, este ca pentru ei orice moda sau comportament este ceva normal. La noi in Romania, daca cineva se imbraca mai ciudat si nu esti in pas cu moda, esti luat peste picior si batjocorit. Ei binain strainatate este ceva normal aceste lucruri, fiecare se imbraca cum doreste si cum se simte bine in haine. Am ajusn la concluzia ca romanii sunt inapoiati rau de tot, bine sunt si exceptii care totusi gandesc sa zic asa, dar generatia din ziua de azi este practic distrusa. Multi au incredere in noua generatie, ei bine eu sunt de parere ca acesta noua generatie va distruge complet tara, mai rau decat este in momentul de fata. Dar vorba aia: Traim in Romania… Mie unul nu-mi pasa de prostiile astea cu guvernul si altele, eu vreau doar sa-mi traiesc viata asa cum stiu, sa muncesc si sa-mi intemeiez o familie frumoasa.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *