La primul meu job , cand m-am angajat pot spune ca in acesta firma la care lucram nu am stat decat 3 sau 4 luni. Cum spuneam intr-un alt articol, patronul a luat o lucrare in Colonie la Portile De Fier II.

Eu imreuna cu o echipa de lacatusi si sudori am plecat sa rectificam vanele de labaraj. Nu pot spune ca a fost usor. Trebuia sa intri in acele vane care era foarte mari si pe timp de vara inauntru se ajungea la poate o temperatura de 40 de grace Celsius. Intrai inauntru iar numai dupa 5 minute ieseai afara pentru ca nu suportai caldura si ieseai ud de traspiratie pana la chiloti. Pot spuen ca primele 3 saptamani a fost un cosmar pentru mine , mai ales ca nu eram invatat cu asemenea conditii.

Norocul meu este ca mereu au fost colegi care m-au sustinut si au fost langa mine. De fiecare data dupa program mergeam la un bar din apropiere unde bagam bere rece la greu si gratare mereu. Dupa aproximatix 4 luni de zile seful de echipa si-a dat demisia de la firma asa ca eu fiind cel mai tanar si pentru ca imi placea foarte mult ceea ce faceam am ajuns sef de echipa. Ma ocupam de lucrare, verificarea acesteia sa fie totul in regula si aprovizionam muncitori cu materialele necesare. Multi ziceau ca o sa stau toata ziua la umbra fara sa fac nimic dar nu a fost asa. Tot timpul, am lucrat la una cu ei indiferent de sitiatie iar ei au apreciat asta. Ce pot sa zic , a fost greu dar pot spuen ac am avut si multe satisfactii acolo, si asta pe langa fetele frumoase ce erau prin zona.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *