Servicii veterinare de calitate

Diverse

Intotdeauna am vrut si mi-am dorit sa ajung un medic veterinar.Cu toate ca parintii mei s-au opus si nu vruiau acelasi lucru ca si mine,nu i-am ascultat.Pana la urma ceea ce voi face si voi profesa nu depinde decat de mine.Decat sa am un serviciu la care ma voi duce doar cu forta,mai bine o sa am un serviciu pe care il voi face din tot sufletul.


Asa ca m-am straduit si am ajuns sa fac acest lucru.Ceea ce ma bucura cel mai mult in urma acestui fapt este ca am cea ma mare satisfactie,ca pot sa ajut acele animale.Cand ma uit in ochii lor si vad acea multumire si se umple sufletul de fericre.Stiind ca multe clinici veterinare nu ofera servicii de calitate m-am decis sa imi deschid propriul cabinet.Bineinteles m-am documentat si asa am descopeit multe lucruri ajutatoare de pe www.fanvet.ro,fapt care mi-a deschis foarte mult orizontul.M-am straduit si peste cativa ani de economisire,intr-un final mi-am putut deschide mult visatul cabinet veterinar.
Nefiind cunoscuta, datorita faptului ca eram la inceput,m-am decis sa ofer cateva servii gratuite.Acest lucru m-a ajutat foarte mult deoarece asa am ajuns sa cunosc foarte cazuri.Unul dintre ele m-a marcat foarte mult.Nu credeam ca mai exista si persoane carorar le pasa mai mult de viata animalului de companie pe care il are,decat de propria viata.Asa ca o femeie vazand acel anunt pe care il posatasem,a decis sa ma contacteze.Aceasta avea o pisica care era foarte bolnava.A incercat numeroase tratamente pe care i le prescrisase diferiti medici veterinari,dar totul fusese in zadar,pe langa faptul ca isi cheltuise toate economiile pe care le avusese.
Acum nu stiu daca acei medici ,daca se pot numi medici,si-au batut joc de ea sau daca s-au gandit doar la faptul de a o jecmani de bani.Un lucru este cert trist,nu ii inteleg,stiu ca daca profesezi aceasta meserie o faci din toata inima si din tot sufletul,cel putin asa este la mine.Acum nu ca ma laud dar am reusit sa ii vindec pisica,iar acea femeie mi-a multumit din toata inima.Si sincer acest lucru m-a facut sa ma simt foarte bine,am reusit sa salvez un suflet nevinovat care avusese o povara foarte mare pentru ea.
Acea femeia pana si in ziua de astazi ma lauda pentru serviciile de calitate pe care le ofer,si face acest lucru cu cea ma mare placere.Acest lucru conteaza foarte mult pentru mine inca si acum cu toate ca am ajuns foarte cunoscuta si am foarte multi clienti.Pana si acum mai ofer si voi continua sa ofer servicii gratuite si le voi face cu aceeasi calite si seriozitate ca pe celelalte.

 

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

sticle pentru nunta
Diverse
Idei practice pentru o nunta de neuitat

Cine oare nu viseaza sa aiba o nunta ca in povesti? Vorbim despre ceea ce se presupune a fi cea mai fericita zi din viata noastra. Cu siguranta fiecare cauta sa o organizeze in asa fel incat totul sa iasa asa cum planuieste. De cele mai multe ori, insa este …

marturii nunta 2018
Diverse
Detaliile care fac marea diferenta la o nunta – invitatii, marturii nunta 2018

Cred ca oricine vizeaza ca fericitul eveniment unic din viata lui sa iasa perfect. E si normal sa ai astfel de asteptari, mai ales daca te pregatesti cu mult timp inainte in acest sens. Sunt lucruri de planificat si fara de care nu poate fi asteptata in liniste ziua nuntii. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising