1. Alege obiecte sanitare suspendate. Sunt un pic mai scumpe, pentru ca au nevoie de cadre de fixare in perete, dar merita fiecare leu atat pentru ca iti ofera o baie moderna, cat si pentru ca vor da impresia de volum camerei tale de baie.
  2. Alege un bol, adica un lavoar rotund. Chiar daca restul obiectelor sanitare vor fi patrate, tine minte ca un lavoar rotund va da un aer de eleganta baii tale. De asemenea, vor economisi spatiul unde ar fi venit colturile.

3.Monteaza bateria pe blat. Lavoarele rotunde de la punctul anterior pot avea bateriile montate pe perete sau pe      blat. Bateria montata pe blat confera distinctie camerei tale de baie, pe cand cea montata in perete poate da un aer vechi, de bloc comunist, oricat de scumpa ar fi.

  1. Alege sa cumperi o cabina de dus in loc de o cada. O cabina dus 70×70 cm salveaza aproape 80 de cm din lungimea baii, daca e sa socotim alegerea alternativa a unei cazi de 150×70. In plus, o cabina de dus se curata mult mai usor si nu permite stropirea peretilor.
  2. Amplaseaza o oglinda de dimensiuni mari. Mai ales in cuplu sau in familie, acest lucru va fi util. In acest fel tu te poti machia, iar iubitul tau se poate barbieri. In felul asta veti economisi si timp, si spatiu.
  3. Cumpara un calorifer suspendat, tipul care serveste si ca bara de prosoape. Astfel vei avea si o mini-uscatorie in baie si nu vei ocupa peretii cu o bara de prosoape care iti poate „fura” pana la 1 m din perete.
  4. Alege un cos de gunoi mic. Stiu ca poate deveni enervant pentru ca trebuie golit frecvent, dar te ajuta sa te descurci cu un spatiu mic. Un cos de pana in 6L poate fi inclusiv „ascuns” in dulapul-baza pentru lavoar.
  5. Daca nu vrei sa renunti la colturi, pentru a pastra unitatea de compozitie a baii, poti alege un lavoar pe blat. Ai grija ca blatul sa aiba in jos si cateva sertare pentru a-ti oferi un spatiu suplimentar de depozitare. Aici poti pune sarurile de baie sau poti depozita peria de wc, detergentul de rufe, sacii de gunoi sau cosul de gunoi.
  6. Apeleaza la dulapuri baie suspendate. Dulapurile clasice de baie sunt costisitoare ca spatiu. Acestea sunt o solutie pentru criza de spatiu si iti ofera un loc de depozitare pentru cosmetice, medicamente si detergentii de curatat baia. Nu e o idee deloc rea sa incercati sa va faceti propriile dulapuri, dar apeleaza la cele din comert daca iubitul nu e foarte priceput la manuit scule pentru a nu ajunge la urgente .
  7. Daca ai o cada, apeleaza la peretii de cada, nu la perdelele de dus. Cele din urma sunt enervante pentru ca se lipesc de tine si dau un aspect ieftin baii tale. Peretii de cada nu aduna pete de apa si dau un aspect occidental baii tale.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *