Si tu faci aceste greseli la dus?

Diverse

 

Sa faci un dus este actiunea destul de rapida, necesara de altfel. Doar ca nu uita, graba strica treaba asa ca cel mai bine este sa iti rezervi timpul necesar cat sa eviti ulterior anumite greseli chiar din seria comuna de altfel.

Cate din situatiile de acest gen sunt descrierea ta?

  1. Folosesti apa fierbinte si din ce in ce mai fierbinte. Preferinta ta din acest punct de vedere duce insa si la probleme. In primul rand pentru ca apa calda deshidrateaza deci imagineaza-ti ce inseamna asta cand vine vorba de apa fierbinte. In plus, diferenta de temperatura atunci cand iesi din dus inseamna un alt minus.
  2. Stergi pielea cu prosopul pielea abia uda dupa dus. Acest lucru poate duce la iritatii de piele in mod special. Unii considera mai degraba ca a usca pielea uda este cea mai buna metoda in acest sens.
  3. Folosesti orice tip de sapun. Ca si in cazul unui sampon alegerea trebuie sa vizeze mai degraba tipul exact de piele. Alege in functie de asta pentru ca e musai sa tii cont de urmarile unei proaste alegeri. Spre exemplu ti se usuca pielea mai mult si mai repede, poti avea parte de iritatii, pielea uscata etc.
  4. Folosirea unui burete de corp este o alta situatie oarecum comuna. Asta pentru cat i se pare usor sa te speli cu el. Dar de dezinfectat cum faci? Acesta se poate spala separat, la temperaturi foarte mari sis a il folosesti pe piele numai de 2 ori pe saptamana, maxim.
  5. Cat despre igiena prosoapelor tine cont de faptul ca acestea au nevoie de ingrijire speciala. Spala-le la temperaturi mari insa nu uita de balsam de asemenea pentru a avea o textura fina, moale la atingere si la folosire.
Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diverse
1
Inchierea auto direct din aeroport, bucuria turistilor

Serviciile pe care firmele de rent a car le pune astazi la dispozitia publicului se intrec prin oferte dintre cele mai interesante. Cu siguranta au castigat atentia deplina a turistilor cele cu preluare direct din aeroport. Sa cobori din avion si sa te astepte masina dorita la iesire nu e …

Diverse
Principalele caracteristici ale motoarelor monofazate si a celor trifazate

Pana a ajunge sa vorbim despre ce am precizat in titlu trebuie sa iti spun ce inseamna mai exact motor trifazat si motor monofazat. Motorul electric cu inductie trifazata sau motorul electric asincron trifazate este cel mai folosit atunci cand este nevoie de actionari electrice de puteri medii si mari. …

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

SEO made with ❤️ by E-Advertising