Siguranta bunurilor personale

In ziua de astazi nu mai poti fi sigur de nimic. Nici macar masina nu o mai poti lasa in fata blocului cu gandul ca poate te trezesti a doua zi si gasesti piese lipsa din ea. De locuinta nici nu mai vorbesc, stai cu teama ca poate intr-o zi cand vii de la servici o gasesti sparta si goala. Bineinteles nu am avut niciodata parte de asemenea evenimente.

Oricum din ce stiu eu majoritatea dupa ce isi cumpara o masina vor sa o personalizeze sau sa o tuneze. Vor sa isi pun ape in ea sistem audio cat mai tare, un mega subwoofer cu un bas puternic si clar, folie neagra, statii emisie receptive care sa ii ajute cand pleaca la drum lung. La mine in oras este destul de greu sa gasesti tot ce iti trebuie pentru maina ta. Pe www.titanicshop.ro gasesti tot ce iti trebuie pentru personalizarea masinii tale si nu numai. Exact asa trebuie sa fi un site de magazine online, sa gasesti tot ce iti trebuie si usor de navigat pe el.

Acum doua luni de zile sora mea a cumparat o masina second-hand. Am avut si altele mai bune dar nu pot sa ma plang nici de asta. Am fost si mi-am pus folie pe ea sa scap de privirile curioase de pe strada. Sistemul audio ce il avea era cam vechi asa ca l-am schimbat complet. Momentan nu lucrez asa ca nu am putut sa bag prea multi bani in ea. Norocul meu ca ma ajutat si sora mea , ca pentru ea o faceam dupa bunul plac. Oricum un lucru important ce am zis ca il pun este o alarma serioasa pe ea. In ultima perioada, in anumite zone din oras, au fost sparte mai multe masini si la unele au fost furate diferite piese de pe ele. Majoritatea au fost piese usor demontabile cum sunt ornamentele, oglinzile, stergatoarele si capacele de la roti. Au fost si alte cazuri din cate am auzit in care sau furat toate rotile de pe masina. Omul cand a venit dimineata sa plece la munca s-a trezit cu masina pe butuci. La altul am inteles ca dimineata s-a trezit fara bara de pe fata. Nu inteleg ce tupeu au de stau sa desfaca toate suruburile ca sa fure o bara.

In tara nostra oricat de mult te-ai stradui sa ai grija de ceva nu ai cum, si asta datorita generatiei de tineri din ziua de azi care au un nivel de inteligenta 0. Mereu muncim din greu sa strangem si noi ceva bani ca sa putem sa ne indeplinim visele si trebuie mereu sa avem grija la cei care incearca sa isi bata joc de munca noastra. Momentan cea mai buna metoda de a ne apara bunurile este montarea unei camere video care sa fie orientate spre locul de parcare.

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *