Siri prinde tupeu

Intreaba-l pe Siri de pe Apple Watch-ul tau opinia pe care o are in ceea ce priveste piata de SmartWatch-uri, si vei primi un raspuns impertinent: „Wow, um, really?”

Siri este primul asistent inteligent integrat intr-un smartphone, capabil sa raspunda la o multime de intrebari si care poate gasi informatii utile, ajutand utilizatorul sa se descurce mai usor in cautarea unor date. Aceasta aplicatie iti va permite sa trimiti mesaje, sa programezi intalniri, sa initiezi apeluri telefonice si multe altele. Dar Siri nu seamana cu software-urile traditionale de recunoastere a vocii, pentru care trebuie sa retii cuvinte-cheie si sa rostesti anumite comenzi. Siri intelege limbajul natural si iti pune intrebari daca are nevoie de mai multe informatii pentru a finaliza o sarcina. De ceva timp, Siri a fost programat sa ofere raspunsuri rapide si ciudate.

Siri a invatat un set special de expresii adaptate pentru Apple Watch

In momentul in care utilizatorii de Apple Watch folosesc Siri pentru a-i ajuta cu ceva, acesta ofera un feed-back serios sau poate face unele glume specifice. De exemplu, intreaba-l daca tu folosesti un ceas iWatch iar acesta iti va raspunde: „No, but I’m ready to get into trouble if you are.” De asemenea, daca il intrebi pe Siri cateva intrebari care iti vin in minte, acesta iti va oferi unele raspunsuri care te pot surprinde. De exemplu: „Hey Siri, draw me something. Siri: I`d rather admire your art.”

De foarte multe ori, Siri reuseste sa ofere raspunsuri diferite la aceleasi intrebari, asa ca niciodata nu poti sti ceea ce vei obtine. Utilizarea lui Siri reprezinta una din cele mai rapide moduri de a interactiona cu dispozitivele Apple.

Exista doua moduri de a activa asistentul digital pe SmartWatch-ul Apple: te poti adresa folosind „Hey Siri”- urmat de o comanada, sau poti apasa coroana digitala inainte de a incerca sa ii faci o cerere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *