stailer

Poate de multe ori ți-ai dorit ca, după muncă, să ai parte de un moment de răsfăț cum ar fi un masaj sau un tratament facial. Însă nu ai mereu noroc să găsești un stilist sau cosmetician care să te primească la ore târzii, mai ales dacă nu ți-ai făcut din timp programare. Totuși, există o soluție și anume Stailer.

Accesând platforma, cu un simplu search, poți găsi în pauza de masă un salon care să te primească după ce termini programul.

Cum funcționează Stailer

Platforma este disponibilă pentru 5 mari orașe, Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și București. Intrând pe stailer.ro tot ce trebuie să faci este să setezi locația, data și ora programării, genul tău și serviciul dorit, iar Stailer îți pune la dispoziție doar lista cu saloanele de interes, care se pliază pe preferințele tale. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Ci exact ce trebuie.

Ai posibilitatea să vezi rapid saloanele disponibile, accesând fiecare în parte și analizând pozele stiliștilor, prețurile sau chiar locația, ca să știi care ar fi mai aproape de tine. Este un mod mult mai facil de a face programări, asa cum este specificat aici. Nu mai trebuie să deschizi zeci de pagini și să suni la fiecare în parte, cum ne-am obișnuit până acum. Oricum această modalitate e ca o aruncare cu banul, ori ai noroc să găsești un loc, ori nu, dar de cele mai multe ori e un „Nu.” răspicat din partea stilistului cu agenda deja full.

Ce beneficii mai ai cu Stailer

Platforma este caracterizată de 3 cuvinte: simplu, rapid, gratuit. Da, este gratuită utilizarea ei și poți chiar și anula programările, fără a plăti vreo taxă. În acest mod eviți și conversațiile incomode cu stilistul, iar el are timp din plin să își reorganizeze programările. Practic aceasta va fi noua ta agendă virtuală, asistent personal al programărilor tale. Îți poți face câte îți dorești, chiar și în aceeași zi, fără să ai nevoie de un cont. Totuși, crearea unuia e mai avantajos pentru tine. Stailer te ajută să îți reamintești de programări, trimitându-ți remindere.

Cu un cont pe Stailer poți să vizualizezi saloanele unde ai mai fost, pentru a te reîntoarce dacă ai avut parte de servicii calitative. Dar, dat fiind faptul că stiliștii înscriși în universul Stailer sunt reali profesioniști, cu diplome de studiu în domeniu dintre cele mai bune, cu experiență vastă și care și-au pliat și actualizat tehnicile la tot ce e nou, e cam greu să nu fii satisfăcut. Stailer este ușor de folosit de către oricine, atât de femei cât și de bărbați. Ai nevoie doar de un device conectat la internet și ești good to go.

Dacă vrei să faci o surpriză unei persoane dragi, îi poți face chiar tu o programare. Tu doar trebuie să confirmi, prin inserarea unui cod pe pagină, ce îi va fi trimis persoanei respective pe telefon.

Stailer te ajută să găsești stiliști într-o zi banală de miercuri, dar și în situațiile urgențe, de maximă importanță. Evenimentele pot să apară pe neprevăzute, iar atunci ai nevoie de un un aliat salvator, un aliat ca Stailer.

Pentru mai multe detalii intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro sau scrie email la support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *