stailer

stailer

Am ajuns cu toții la un moment dat să ne plângem în pumni după ce am plecat de la un salon de înfrumusețare. Ori nu am fost tunși așa cum ne-am dorit, ori culoarea părului a ieșit cu totul diferită, ori poate am plătit mai mult decât ne-am așteptat, în orice caz au curs câteva lacrimi și au apărut nervii.

Din greșeli învățam, ca pe viitor să știm ce să evităm. Durează destul de mult până găsești cu adevărat un salon unde să îți placă totul – de la atmosferă, la felul cum se comportă personalul, la servicii și prețuri acceptabile. Să mai zicem de cât plâng cei care le găsesc pe toate acestea și salonul ori se mută sau se desființează? Fâcându-ți programări la un salon cu Stailer tu deții controlul alegerii tale, astfel încât să nu apară dezamăgirile. Mai jos vei descoperi mai multe.

Stailer – gratuit și transparent

Fie că utilizezi platforma Stailer pentru programări la saloanele de hair&beauty sau aplicația din Magazin Play, App Store sau App Gallery, programările sunt nelimitate și mereu gratuite. Noua platforma Stailer este metoda preferată de români din peste 40 de orașe ale țării de a se programa la salon. Motivele sunt:

Rapiditate, accesibilitate facilă la locuri disponibile, timp economisit – Prin noua platformă Stailer te programezi în mai puțin de 5 minute la ce salon dorești. Nu mai trebuie să suni pe la saloane, să aștepți să se verifice agenda, ca mai apoi să-ți spună că n-au loc și să o iei de la capăt. Rămâi fără opțiuni din lista ta de saloane cunoscute și iei la rând Google-ul. Pierzi timp, energie și uneori nici nu te alegi cu o programare când ai nevoie, ci când dictează o agendă. Iar asta înseamnă să-ți modifici tu planurile ca să ai parte de serviciul dorit. Tot ce trebuie să faci este:

  • Accesezi stailer.ro sau instalezi aplicația. Creează-ți un cont de client, fiindcă este gratuit și astfel gestionezi mai ușor programările din agenda ta. 
  • Selectezi filtrele de căutare și anume locația, pentru cine este programarea, serviciul dorit, data și ora. Într-o clipă primești lista cu locurile disponibile în saloanele din oraș. 
  • Fiecare salon are informații relevante astfel încât tu să faci alegerea potrivită din toate punctele de vedere. Poți vedea poze din locație, poze cu alte lucrări efectuate de stiliști și tehnicieni, recenziile altor clienți, durata serviciilor. 
  • După ce te-ai decis la care salon să mergi, rezervi locul și continui cu confirmarea. 
  • Dacă nu mai poți ajunge la salon, nici atunci nu trebuie să suni pentru a anula programarea, ci o faci cu ușurință din contul tău, fără să plătești ceva. Citeste aici pentru alte informatii.

Stailer este prietenul tău în caz de urgență

Dacă ești invitat pe neașteptate la un eveniment important și nicidecum n-ai vreo programare efectuată la salon, atunci Stailer este salvarea ta. Cu el îți maximizezi șansele de a găsi locuri disponibile. Așadar ce mai aștepți? Descoperă și tu cât este de simplu și rapid să efectuezi programări la salon cu Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *