Stilistii si clientii se intalnesc acum mai eficient cu Stailer

Stailer este o revolutie in ceea ce priveste programarile la salon. Acum poti ajunge mai rapid la stilistul pe care il doresti, folosind aceasta platforma. Este user friendly, chiar si pentru cei care nu sunt fani ai internetului. Probabil te-ai gasit si tu macar o data in viata in ipostaza de a avea un eveniment important, pentru care nu ai timp sa te pregatesti, fiind anuntat inopinant. Stilistii au de obicei de la inceputul saptamanii toate locurile pline, insa mai sunt care mai au cateva locuri disponibile. Si cum poti afla rapid care sunt acestia decat cautand cu ajutorul Stailer? Intra si tu ca sa vezi cum functioneaza.

Programari flexibile in functie de disponibilitatea ta

Nu mai trebuie sa stai dupa programul stilistului tau asteptand sa apara un loc disponibil, sperand ca poate renunta cineva. Acum, cu ajutorul motorului de cautare si a filtrelor de pe www.stailer.ro, lista cu saloanele gata sa te primeasca atunci cand doresti apare ca prin magie. Nu mai e necesar sa dai telefoane si sa cauti in zadar. Barbatii, femeile si chiar si cei care doresc programari pentru copiii lor pentru tuns, toti sunt invitati sa descopere cu cata usurinta functioneaza Stailer. Iar daca vrei sa fac o surpriza placuta persoanei dragi, ii poti face chiar tu o programare prin intermediul acesteia.

Am evoluat, traim alte vremuri, iar acum chiar si barbatii pun mai mult pret pe ingrijirea personala. De aceea, daca esti doritor de o manichiura si pedichiura pentru barbati in Timisoara, ai toate sansele sa gasesti un loc disponibil chiar in aceeasi zi, fara ca tu sa mai astepti. Stailer activeaza momentan in Iasi, Oradea, Timisoara si Cluj Napoca si isi doresc sa se extinda si in alte mari orase.

Beneficii atat pentru clienti cat si pentru stilisti

Ca si client ai numeroase avantaje de care te bucuri pe Stailer. Nu e necesar un cont de client pentru a face o programare, insa iti va fi mult mai usor daca iti faci unul si ai mai multe atuuri. Fiind practic ca propria ta agenda virtuala, tii mai usor evidenta la ce saloane trebuie sa mergi, cand ti-ai facut programarile si iti poti seta chiar si remindere pentru a te atentiona din timp ca tu sa fii punctual. Anularea acestora se face cu la fel de multa usurinta si totul este gratuit.

Ca si stilist sau administrator al unui salon, Stailer te ajuta sa iti pui bazele afacerii tale. Te ajuta cu tehnici si tutoriale de dezvoltare, te ajuta sa ajungi mai usor in atentia clientilor, iti cresti numarul de programari din calendar, maximizandu-ti profitul. Stailer te sustine cu indrumarea si cunostintele necesare, pentru ca afacerea ta sau serviciile oferite de tine sa iti aduca succesul dorit. Calendarul special de care ai parte, odata ce te inscrii in lumea Stailer, este conceput special pentru a satisface atat nevoile tale cat si ale clientilor. Obiectivele si potentialul tau sunt mai usor de evidentiat acum cu ajutorul platformei Stailer.

Pentru detalii suplimentare ii poti contacta la support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *