superstitii_00041500

Superstiile sunt cele mai des intalnite atunci cand vine vorba de sarbatori gen Craciunul, Anul Nou, Pastele dar si cand avem parte de evenimente special cum ar fi o nunta, un botez. Sunt de parere ca superstitiile au fost inventate de niste oameni plictisiti care ce au zis?Hai sa speriem lumea la fiecare sarbatoare, la fiecare eveniment si daca se poate chiar in fiecare zi.

Cei care cred in superstiti este si normal sa li  se intample adeverirea acestora din cauza ca sunt slabi de inger. Nu ies bine din casa ca le trece o pisica neagra calea si trebuie sa faca trei pasi inapoi, sau au uitat ceva acasa si trebuie sa se intoarca dar nu fac acest lucru din cauza ca le va merge rau. Data de 13 foarte multi o considera cu ghinion din cauza ca ar fi 13 ceasuri rele dar eu nu cred asa ceva. Din contra mi s-au intamplat lucruri foarte bune in data de 13 de fiecare data. Nu pot spune sigur care sunt adevarate sau cele false, dar stiu sigur ca nu sunt de bun augur sa credem in ele. Dar acum haideti sa nu ne intristam pentru ca exista si superstiti frumoase de care ar trebuie sa tinem cont. De exemplu in noaptea de anul nou trebuie sa avem bani in buzunar ca sa avem bani tot anul, sau sa fim alaturi de persoana iubita ca sa fim iubiti tot anul. De acest tip de superstiti trebuie sa tinem cont.

Nu stiu sigur daca sunt adevar sau minciuna, sau ce semnificatie au ele, dar important este sa nu credem in ele pentru ca superstitile se spune ca sunt date de fapt de cel Necurat si daca ne credem in ele o sa credem si in el ceea ce se considera un mare pacat.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *