Teama de nunta

Cred ca fiecarui baiat din lumea asta ii este frica de acest eveniment din viata, un eveniment pe care nu-l vei uita niciodata, un eveniment in care iti unesti destinul cu persoana iubita. Mie imi este teama pentru ca nu cred ca o sa mai am aceasi libertate ce o am acum.

Imi este teama ca viitoarea sotie, nu o sa ma mai lase sa ies prin cluburi cu baieti, sau la iarba verde sau chiar si la un sprit ca intre baieti. Nu stiu cati dintre voi au curajul sa recunosca asta, eu unul recunosc, dar intrun fel sunt si curios, vreau sa vad daca este asa cum o descriu alti, un eveniment de vis.

Iubita mea mereu a visat sa devina mireasa, sis a-si unesca destinul cu mine, dare u sunt de parere ca inca nu e momentul. Dar nu cred ca o sa mai dureze mult si urmeaza sa facem si pasul acesta. Ne-am apucat de cateva planuri pentru decursul nunti nostre de vis. Viseaza sa se imbrace intr-o rochie de printesa lunga si alba toata, fara nici un fel de decoratiune pe ea. Deja are o lista cu toti invitati care vrea sai invite si doreste sa facem cucunia civila si cununia religioasa in acesi zi. Mie unul personal imi este indifferent atat timp cat imi unesc destinul cu ea si ne petrecem restul zilelor impreuna.

Nunta ei vrea as fie mai ceva ca intr-o poveste, cu sute de invitati si petrecerea sa fie tinuta intr-un restaurant mare. Bineinteles deja s-a decis sa angajeze cel mai bun fotograf de nunta posibil, de la o firma renumita din Romania. Sunt de parere ca pozele sunt cea mai frumaosa amintire si vrea ca totul sa fie perfect. Toate planuri sunt facute , localul ales are un foarte mare ring de dans, unde toti invitati sa se distreze in voie. Lucrul cel mai important este ca localul are toaleta propie numai pentru mireasa, pentru ca am fost la diferite nunti si nu aveau decat toaleta mica si trebuia sa stai la rand. Alt aspect important este dansul mirilor, un dans p care eu nu stiu sal dansez si nu credeam ca voi ajunge sa fac asta, dar nui cred ca o sa am de ales decat sa invat.

Tortul ales va fi un tort tip bloc cu 4 etaje, alb de ciocolata cu crema de fructe de padure si acoperit cu martipan. Iar pe el vor fi trandafiri curgatori in culorile pastelate mov si portocaliu. Cam asta ar fi tot din planurile ei, probabil ca mai sunt lucruri dar nu am stat sa le pun la puct, oricum nu trebuie sa ne intindem prea mult, dar pentru acest eveniment unic in viata merita din plin, orice este nevoie pentru fericirea ei. Si sa nu uit un pluc important, toti invitati vor beneficia de taxi grauit la biserica si la local, un lucru essential pentru ca nu toti au masini sa se deplaseze si doar nu lasam invitatii sa vina pe jos. Este teama mea, dar ca barbat trebuie sa o infrunt sis a merg mai departe, si as merge pana la capatul pamantului pentru ea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *