Anul asta parca e nubuni cu ale nunti. Foarte multi prieteni au decis sa isi faca nunta anul acest si asa am primit foarte multe invitatii. Este un lucru minunat nunta dar dupa parerea mea este si un lucru infricosator sa spun asa. Am impresia ca nu mai dispui de atata libertate, insa este un pas si o treama de care toti trebuie sa trecem si sa o infruntam. Foarte multi decid sa isi faca nunta la disferite restaurante sau localuri selecte dar nu toti au fondurile de bani necesare sa faca un asemenea eveniment desi dupa parerea mea este un eveniment unic in viata, asa ca multi prefera sa cumpere sau sa inchirieze cort nunta pentru ac este mult mai ieftin si oricine isi poate permite unul pentru a face nunta visurilor.

La un asememenea eveniment totul trebuie sa fie perfect aranjat, si locurile speciale amenajate pentru nunta. Exista insa tot felul de traditii din diferite locuri, cum ar fi barbieritul mirelui sau treaba cu pomul si galeata de apa. Nici eu nu le stiu asa bine, doar le-am vazut la fel si fel de nunti. Mie unul mi se pare o prostie asemenea lucruri, dupa parerea mea casatoritii merg la cununia civila, dupa care la biserica si in final la petrecere la un restaurant, dar nu ai ce sa faci mereu vor exista nasi sau mosi carora le plac traditiile batranesti si trebuie sa le respecti.

Cum spuneam am o oarecare teama asa de acest eveniment, multi prieteni mi-au spun ca nu sa schimbat nimci in viata lor dupa casatorie dar alti nu prea erau de acesi parere si spun asta datorita fetei lor cand ii intrebi si nu numai atat. De exemplu cand mergeam baieti toti la pescuit sau la vreo petrecere intre baieti, multi se scuzau spunanad ca au alceva de facut si treaba prin casa, dar sincer sa spun vocea lor spunea ceva de genul: nu ma lasa politaiul de langa mine. Cred ca aici depinde foarte mult si de persoana cu care ti-ai legat destinul, daca e o fire mai dura , nu cred ca o sa ai libertate, dar daca e o firew mai blanda viata o sa fie minunata si o sa traiesti cu ea un adevarat basm de poveste.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *