Tehnologia in filme

Datorita tehnologiei din ziua de astazi, nu mai sunt multe persoane care urmaresc filme la televizor. Eu unul am si uitat ce sunt filmele la televizor, au trecut cateva luni bune decand nu am mai vizionat unul. In ziua de azi orice film care vreau sa-l vad, il vad dierct pe internet la calculator si diferite sute-uri.

Sunt de parere ca tot tineretul din ziua de azi vizioneaza filme direct la calculator sau descarca filmele pe dvd si le vad pe dvd player la televizor. Cei care mai vad la tv sunt personel;e in varsta pentru ca majoritatea nu stiu sa folosesca sau sa vizioneze direct pe un calculator. Pana acum am vazut filne in diferite formate, pe grafica 2d , grafica 3d, hdmi si multe altele. Cred ca cel mai tare film care l-am vazut a fost la un cinema in format 3D in strainatate. Sala era foarte mare si pot spune ca aveau cel mai tare sistem de sonorizare, un sunet atat de bun incat ne-am speriat foarte tare, si sa spun ca filmul nici macar nu era horror, era un filn de actiune. Primul meu film vizionat in 3D cred ca a fost acuma 2 ani de zile. Cand majoritatea erau satuli de asa ceva, eu nici macar nu stiam ca exista filme in acet format, sincer nici nu stiam ca se vad cu ochelari speciali.

Lumea si lucrurile au evoluat foarte mult, parca ieri imi aduc aminte ca aveam in acsa televizor alb-negru si vizionam totul in doua culori, iar in ziua de azi tehnologia se intrece in care mai de care. Intr-o buna zi sper sa am posibilitatea sa imi cumpar si eu o mega plasma sa pot sa vad filme 3D, am ramas pasionat de ele, nu stiu daca si monitoarele de la calculatoare pot fi folosite pentru a viziona filmele in acest format, bineinteles si cu ochelari speciali. Intre timp o sa merg la cinema sa vizionez filme de acest gen sau la un prieten pentru ca recent si-a cumparat un proiector si putem sa vizionam filme de cea mai buan calitate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *