De curand mi-am cumparat un nou telefon, nu este nou, este second hand. Am ajuns la concluzia ca telefoanele mai vechii sunt mult mai rezistente decat noua generatie. Alti poate nu imi dau dreptatate, dar inainte de asta au fost oferte la telefoane si am profitat de ocazie sa imi achizitionez un LG F6. Merge impecabil , mai ales cand este conectat la Wi-Fi, dar problema lui este ca nu tine bateria aproape deloc. Cred ca asta e singura problema la toate generatiile de telefoane noi aparute pe piata, dar de al meu sunt multumit pentru ca detine o camera de 5 MP, 2592 х 1944 pixels , LRD flash si un procesor Dual-core 1.2 GHz Krait.

Cum spuneam problema este bateria, ceea ce nu este avantajos pentru mine, sincer telefon acesta l-am cumparat sa-mi fac un moft, dar atat timp cat nu pot vorbii suficient la el, deja pentru mine devine un gunoi. Mi-am adus aminte ca mai am cateva telefoane acasa mai vechi, dar nu toate merg, de aceea am decis sa le trimit la un service gsm suceava pentru verificare si reparatii.

Vreau in special sa repar un anumit telefon, mai exact primul meu telefon, este vorba de un Siemens A57. Telefonul asta cred ca l-am primit pe la varsta de 15-16 ani cadou de ziua mea de nastere. Eram singurul copil din toata clasa mea care nu avea un telefon mobil. Intr-un final am reusit sal fac sa numai functioneze deloc, pentru ca am uitat ca il aveam un buzunarul de la camasa, si m-am dus la ora de educatie fizica. Asa el mi-a sarit din buzunar si in loc sa dau in mingea de fotbal, am dat in telefon. Asta e, sa dus, problema a cea mai mare, a fost cum le spun parintilor de asta, pentru ca daca eu aflau, ma faceau iresponsabil si ma certau. Asa ca am fost nevoit sa merg si sa-mi dau toate economiile mele + alocatia, pentru a merge sa-mi cumpar alt telefon exact la fel, ca sa nu vada parinti mei. Asta am si facut, norocul meu a fost, ca in tot acest timp nu m-au sunat mama si tata, dar de atunci am invatat o lectie importanta de viata, niciodata sa nu mergi la ora de educatie fizica cu obiecte si lucruri importante in buzunar ca nu se stie niciodata ce vei face.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *