In ultima vreme se vorbeste mult despre televizoarele inteligente, sau Smart TV, considerate ca fiind un punct de cotitura in industria divertismentului. Cei care nu tin pasul cu tehnologia vad televizoarele inteligente ca fiind niste articole mult prea scumpe. Insa, odata ce inveti cate poate acest televizor sa faca, iti vei schimba radical opinia.

Samsung-Smart-TV

Daca pana nu de mult timp cautam la un televizor sa aiba o diagonala cat mai mare, un pret accesibil, un producator cu renume si eventual sa redea imagini HD, acum multi oameni vor acces la internet prin Smart TV. Se merita totusi sa investesti atatia bani doar pentru atat? Care sunt toate beneficiile aduse de achizitionarea unui astfel de articol? Aflati in randurile urmatoare:

In comparatie cu televizoarele clasice, un Smart TV aduce in plus:

– acces la internet

– imagini mult mai clare

– posibilitatea folosirii unor aplicatii diverse

– posibilitatea conectari multor auxiliare

– multi-acces – veti putea viziona emisiunile sau filmele preferate si in acelasi timp sa navigati pe internet, sa vorbiti pe skype cu cineva, sa va cititi mail-urile etc.

Pe langa toate acestea, cea mai importanta schimbare adusa de Smart TV in aceasta industrie este faptul ca permite vizionarea filemor 3D. Daca pana nu de mult vizionarea unui film 3D era un lux, acum puteti sa le vedeti direct in sufrageria voastra.

Beneficiile sunt multe, lista poate sa continue si in functie de utilizator. Cu toate acestea, sunt unii oameni care prefera tot televizoarele clasice. Acest lucru se intampla din doua motive: ori nu tin pasul cu tehnologia si nu ar stii cum sa foloseasca un asemenea televizor, ori acest articol li se pare prea scump. Pentru a veni in combaterea celui de-a doilea motiv, gasiti televizoare inteligente la Selgros Bacau la preturi foarte bune. De multe ori gasiti astfel de produse si in revistele cu reduceri de pret – click aici pentru a le rasfoi.

Statisticile spun ca in anul 2015 jucmatate din televizoarele care se vor vinde vor fi Smart-TV-uri, in timp ce in anul 2016 ⅔ din vanzarile de televizoare vor fi adjudecate de ele. Evolutia lor este notabila – incearca-le si tu si intelege de ce!

Selgros Bacau

Produse alimentare si nealimentare

Str. Prelungirea Bradului Nr. 135B Bacau, 720 089 , RO

Tel: 0234 209 000

Fax 0234 209 199

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *