Cu toti ne dorim sa ajungem cineva cand crestem mai mari sau sa ne deschidem propria afacere. De mic tot auzeam alti copii care spunea ca vor sa devina avocati, doctori, politisti cand vor creste mari. Eu mereu visez la o spalatorie auto, si sunt convins ca poate intr-o buna zi am sa reusesc acest lucru. In trecut, i-am facut o oferta unui patron, care a renuntat la spalatoria sa. Avea un chirias care ii platea 200 de euro lunar. Chiriasul era si este foarte bun prieten cu mine, asa ca m-a anuntat din timp. O oferta mai buna ca a fostului chiris a fost sa ii dau 400 de euro lunar. Pe langa asta intentionam sa ii platesc chiria pe un an de zile in avans. Se pare ca omul dispune de multi bani, de aceea m-a refuzat pe motiv ca e prea mult zgomot in curte, se aude in casa etc. Spalatoria auto o avea in aceeasi curte in care era si casa in care locuia.

Despre un prieten pot spune ca il aperciz foarte mult. El s-a gandit sa isi deschida un motel in zona de munte. Initial parea o lucru foarte grea si poate un vis greu de realizat. Asta gandeam eu la vremea aceea iar alti prieteni ii spuneau ca este o pierdere de timp si o investitie proasta. Ceea ce am apreciat la el este ca, in ciuda celor spune, el nu a renuntat la visul lui, asa ca s-a apucat de treaba. O firma profesionista s-a ocupat de tot si pot spune ca motelul este mai ceva ca intr-un basm de povesti. Lenjerii Hotel le-a comandat de la cei mai buni de pe piata si avand foarte multe comenzi acestia i-au facut un discount foarte generos. Inainte de asta, s-a documentat foarte mult pentru a gasi ce-i mai bun de pe piata, si la recomandarea altor clienti, a comandat lejerie pentru tot motelul. Intr-un final el si-a indeplinit visul si conduce un motel respectabil cu totul inclus dar eu inca nu renunt la visul meu. Sunt complet convins ca intr-o buna zii o sa vina si vremea mea.

Este vorba aceea, ca nu toti primim ceea ce ne dorim, dar daca lupti pentru visul tau si pui tot sufletul in ceea ce faci, sunt sigur ca acesta devine realitate.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *