Ce este publicitatea? Este o intrebare buna , pe care multi nu o cunosc, din punctul meu de vedere publicitatea este cel mai important instrument folosit de firme pentru orientarea comunicaţiilor, convingătoare, către cumparatori. Toate firmele in general folosesc orice forma de prezentare si promovare a produselor sau a ideilor.Oricum pentru ca  voi sa va faceti cunoscute produsele sau ideile prin publicitate cel mai indicat sunt cele online cum ar fi si publicitate in ziarul evenimentul regional al moldovei   .Este cea mai simpla si benefica metoda din zilele noastre pentru publicitate.

Ziarul este cu siguranta cel mai vechi si continua sa fie si cel mai important mediu de publicitate,care joaca un rol important in planificarea strategiilor de marketing. De aceea publicitatea in presa poate fi o adevarata oportunitate in cazul in care detineti o afacere si doriti sa o promovati.In primul rand o sa va prezint avantajele publicitatii in ziare. De exemplu flexibilitatea. Ziarele ofera o flexibilitate enorma in continut. In plus ziarele sunt mediu de raspuns rapid , unde puteti modifica mesajul sau schimba toata campania  dumneavoastra in doar cateva ore.  Anunturile pot avea aproape orice aspect cu posibilitati nelimitate privind realizarea acestora,cum ar fi : cupoane sau materiale promotionale , pliante, calendare si multe altele. In al doilea rand ziarele sunt dominate de eficienta. Reclamele in ziare au capacitatea de a comunica si descrie informatii detaliate de lunga durata. Majoritatea cititorilor se bazeaza pe informatia din ziare decat din alte medii atunci cand fac cumparaturi. In al treilea rand ziarul asigura un devotament publicului deoarece cititori de ziare citesc de obicei acelasi ziar. Aceasta fidelitate puternica este rezultatul unei stranse relatii de apreciere din partea unui cititor a ideilor si a valorilor promovate de un anumit ziar. Si nu in ultimul rand credibilitatea care este foarte importanta. Ziarul adauga de obicei credibilitate marcii careia i se face publicitate. Pentru multi cititori, publicitatea in ziar este la fel de importanta ca si noutatea. Foarte multi sunt dornici sa fie la curent cu orice fel de publicitate: publicitatea unui nou magazin, unui restaurant, club etc. Anunturile sunt o parte integranta si de dorit al continutului unui ziar – o destinatie pentru majoritatea consumatorilor, nu e o distractie de evitat. Astfel nu putem pierde ideea ca ,intr-o lume de mii de mesaje zilnice, publicitatea in ziare este un lucru sigur atunci cand vine vorba de rezultate producatoare.

In concluzie publicitatea este foarte importanta pentru cei care doresc sa isi promoveze produsul sau o firma anume si pot face acest lucru prin intermediul ziarelor online care sunt cele mai citite la ora actuala.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *