Cea mai mare bucurie pe care o poti face unei persoane este prin cadouri. Orice om indifferent de varsta la primirea unui cadou se bucura foarte mult. Si eu in copilarie ma bucuram pentru absolute orice cand  primeam fie din partea parintilor, fie din partea prietenilor mei fel si fel de cadouri. Recent am primit un super cadou si mai exact este vorba de un Samsung S3 I9300 de 16GB din partea surori mele si a iubitului ei. Este pentru prima data in viata mea cand primesc astfel de cadou si sentimental pe care il ai in acel moment este de nedescris.

Numai este mult si o sa vina sarbatorile de iarna si vreau sa ma revansez fata de ei. Planuiesc sa ii duc pe amandoi intr-o excursie sa spun asa la munte. Eu iubesc foarte mult anotimpul de iarna si sora mea alaturi de prietenul ei la fel, de aceea vreau sa ii duc la munte undeva pe la Predeal. Pentru ei o asemenea excursie sa spunem e ceva banal pentru ca amadoi dispun si au bani suficienti dar pentru ei genstul in sine conteaza cel mai mult. Planuiesc sa le fac si eu cateva cadouri si de aceea am cautat si am gasit Gift idea de unde pot face un cos de cadouri personalizat cu tot ceea ce doresc eu. Stiu ca pentru prietenul ei trebuie neaparat o sticla de J&B alaturi de cateva doze de Red Bull. Asta e combinative ce ii place. In trecut si eu serveam J&B tot cu Red Bull dar a doua zi dimineata imi era rau si de atunci am renuntat la el. Acum in prezent il beau numai cu Pepsi sau Coca Cola. Stateam si ma gandeam ca surori mele ii plac foarte mult cadourile aromate si mai exact parfumurile, de aceea am decis ca in cos sa ii pun un parfum cat de cat bun si de o firma cunoscuta. Desi nu sunt un om bogat cred ca ma pot descurca cu ceva buget mai mare.

Bani nu conteaza si nu trebuie nimeni sa faca exceptii cand vine vorba de bucuria si fericirea celor dragi. Ca si in cazul meu nu ma voi abtine de la nimic pentru ei mai ales ca stiu ca amandoi m-au ajutat foarte mult si pe langa asta stiu ca voi da cateva sute de lei pe toate astea dar mai stiu ca voi primii inapoi de la ei poate si triplu fata de cat voi cheltui eu.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *