C12N7W USA, New Jersey, Jersey City, Young woman testing perfume. Image shot 2011. Exact date unknown.

Mai ales pe timp de vara este mai greu sa te pastrezi mereu, 100%, fresh. Corpul transpira mai mult si prin urmare nu numai ca pot sa apara diverse mirosuri insa si parfumul sau deodorantul isi pierd din proprietati pe masura ce trec orele.

Ce poti face pentru a te mentine fresh? Incearca spre exemplu sa te parfumezi in anumite zone unde se pastreaza mai bine textura unui parfum, eliberand notele preferate pe intreg parcursul zilei. Spre exemplu pe par. Parfumul rezista mai mult pentru ca se impregneaza foarte bine in firul de par. Desi unii cred ca nu este un lucru bun la cate chimicale pui in par parfumul ar fi prea putin de luat in seama. Asa ca incearca fara probleme.

Sa iti atingi si alte zone puternice ca si puls precum in spatele urechii reprezinta de asemenea o posibilitate de a face ca un parfum sa reziste mai mult. Din aceeasi clasa se numara buricul, la incheieturile mainilor sau in spatele genunchilor. Ideea de baza este aceea de a face ca notele parfumate sa se resimta dupa mai mult timp, pentru ca la fiecare miscare sa avem parte de un miros incantator.

Mai mult decat atat, pentru ca tu sa te simti fresh la fiecare pas ai putea oricand sa optezi pentru apa termala. Din punct de vedere estetic aceasta este utila la fixarea machiajului deci o poti folosi imediat dupa aplicare. Insa si pe parcursul zilei se poate aplica apa termala pentru senzatia de racoare pe care o ofera. Nu in cele din urma, fructele la frigider sunt o buna metoda de a te racori din ora in ora, bifand asadar si nevoia de alimentatie corespunzatoare cat si de racorire si hidratare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *