Tu ce faci pentru mediu?

salveaza natura
Stil De Viata

Se spune ca din natura ne tragem asa ca avem toate meritele pentru aceasta. Ar trebui sa o protejam de vreme ce este mediul in care traim. Suntem din ce in ce mai alerti asupra faptului ca mediul inconjurator are nevoie de atentie, de ingrijire si de metode prin care sa il protejam.

Tu ce faci pentru mediu?

Poate ca nu iti ia atat de mult timp si nu e atat de mare efortul de a avea putina grija pentru mediu. Iata cateva idei care demonstreaza acest lucru:

Planteaza copaci. Cat mai multi si oriunde. Pentru ca este si o vorba despre a planta un copac ca si plan in viata. Generatiile viitoare iti vor multumi si aici este vorba si de familia ta. Avem nevoie de aerul oxigenat pe care il ofera. Nu ar strica sa completezi un spatiu cu un copac, nu-i asa?

Foloseste mai mult bicicleta, mijlocul de transport in comun sau de ce nu chiar mersul pe jos pentru ca face piciorul frumos. Astfel vei polua mai putin. Daca mai mult ar gandi asa putin cu putin tot conteaza. Imagineaza-ti ca tot aerul poluat de la carburantii unei masini iti afecteaza si sanatatea nu numai mediul inconjurator asa ca ai toate motivele sa tii cont de asta de fiecare data cand se poate.

Recicleaza. Poate ca una din cele mai comune aspecte ce tin de ingrijirea mediului se refera tocmai la reciclare. Nu arunca peturile la intamplare si de altfel gunoiul in general. Recicleaza pentru ca nu este de mare efort ci de bun simt.

Sa ne gandim si la serviciile de care beneficiem. Oricand este indicat sa iti schimbi obiceiurile. Pentru ca orice invat are si dezvat pana la urma. Apeleaza la servici de vidanjare ecologica, foloseste surse alternative pentru producerea energiei; foloseste panourile solare, apeleaza la orice metoda pentru ca energia solara, vantul si puterea apei sa  iti produca energie si beneficii in viata de zi cu zi.

Nu folosi lumina artificiala daca nu e musai, salveaza apa, nu printa absolut orice, nu incuraja comertul de blanuri de la animale ce mor pentru mandria altora, ba chiar este recomandat sa inchizi orice alimentare cand nu folosesti anumite aparate. Putina limita in astfel de obiceiuri te vor face sa te simti mai bine facand un efort considerabil in a avea grija de mediul inconjurator.

Intr-un cuvant spus “savleaza” natura, sub orice forma ai face asta.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca “gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

SEO made with ❤️ by E-Advertising