Valdelucio Goncalves, un barbat in varsta de 54 de ani din Salvador, Brazilia, a fost declarat mort de medici dupa ce fusese internat cu stop cardio respirator, iar organele nu-i mai functionau. Vestea ca a murit, a cazut ca un trasnet peste familia barbatului care s-a pregatit de inmormantare.

Au cumparat sicriu si cele necersare, ba chiar au platit si anunt la ziar. Fratele sau si o nepoata au mers sa-i ridice cadavrul de la morga, insa au avut un soc cand au observat ca acesta a inceput sa miste in sacul in care fusese bagat. A urmat o scena greu de imaginat pentru rudele barbatului! Groaza si bucurie in acelasi timp caci mortul se intorsese printre cei vii.

Dupa ce si-a revenit, Valdelucio Goncalves a povestit ca a fost readus la viata de un sfant. El sufera de cancer la stomac, iar boala a facut ca organele sa-i cedeze, in cazul lui, temporar. Barbatul a fost reinternat la Terapie Intensiva, insa rudele l-au trasnferat la un alt spital. Pentru ca nu poate vorbi, el a scris familiei o scrisoare in care povesteste ce i s-a intamplat cat timp a fost „mort”.

media_140905722840219400 media_140905722980848800

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *