Un corp sanatos, o minte sanatoasa

Cred ca fiecare om din lumea asta considera ca cel mai imporrtant lucru este sanatatea. Multi poate se bazeaza pe pastile si fel si fel de remedi ce le vad si ce le aud pe la alti dar in acelasi timp isi neglijeaza foarte mult corpul. Eu personal sunt de parere ca pentru a avea sanatate trebuie sa ai si un corp sanatos iar acesta se intretine numai prin exercitii fizice.

In trecut era si eu o persoana slaba iar cu sanatatea nu pot sa spun ca stateam foarte bine. Mai mereu cum dadea un pic de vant incepeam sa racesc. Culmea este ca eram si o persoana mai scunda si foarte slaba. Nici in prezent nu sunt gras pentru ca oricat de mult as manca, nu ma ingras si cred ca organimul meu este de vina. In copilarie mereu eram invidios pe cei care aveau un corp frumos, masa musculara dezvoltata si ma gandeam ca daca si eu as avea muschi, nimeni nu se mai lua de mine. Odata cu trecerea timpului am decis si eu sa apelez la crestere masa musculara pentru a avea un corp puternic si sanatos.

Exista cazuri in care multi exagereaza si asta am vazut si prin oras si mai ales pe la televizor. O masa musculara frumaosa nu inseamna neaparat sa ai muschii foarte mari, exagerat de mari si cred ca multi sunt de acord cu mine in acesta privinta. Daca stau si imi aduc bine aminte, cred ca prima data cand am fost la o sala de forta eram prin generala si de atunci am inceput sa observ cat de mult inseamna un corp sanatos.

Din punctul meu de vedere nu numai forta insemna sa iti dezvolvi organismul, cateodata este bine sa iei si niste proteine pentru ca iti stimuleaza foarte mult pofta de mancare si este exact ceea ce are nevoie organimul nostru  dupa astfel de solicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *