Nu pot spune ca am fost pasionat de culturism pentru ca vedeam pe la televizor fel si fel de oameni cu o masa musculara foarte dezvoltata si dupa parerea mea erau prea de tot. Un corp dezvoltat este si un corp sanatos. In copilarie am vrut si eu totusi sa imi fac un corp frumusel dar imi era rusine sa merg la sala. Pe langa asta nu aveam cu cine sa merg pentru ca cei de varsta mea nu vroiau sa merga iar cei mari nu ma bagau in seama atat de mult incat sa ma duca si pe mine la sala.

In mod normal parintii sunt cei care isi duc copii unde vor dar ai mei erau prea ocupati cu munca. Intr-un final cineva de la bloc m-a luat cu el la o sala de judo unde am inceput sa experimentez lucruri noi. Am invatat fel si fel de miscari dupa care am avut si eu curajul sa merg la o sala de culturism.

Lucrurile noi le-am inceput sa le descopar abia prin generala unde s-a deachis o sala mai mica de culturism si asa mi-am facut abonament, am inceput sa merg alaturi de colegi mei de clasa. Asa am inceput sa ma dezvolt eu si sa ma mai inalt pentru ca eram foarte scund . Cu timpul am inceput sa imi dezvolt un corp sanatos dar asta nu inseamna ca tineam un fel de regim alimentar. In prezent nu mai am timp sa merg desi toti prieteniei merg la sala si am inteles ca ia si  proteine de pe www.shopbuilder.ro care le face bine  la organism si nu umfla masa musculara cum fac alte proteine. Sincer sa fiu poate dupa sarbatori o sa incep sa merg si eu pe la sala pentru ca acum de sarbatori am mancat foarte mult si inca voi manca pana dupa anul nou si deja am inceput sa fac burta ceea ce nu imi place. Am stat si am facut cateva cercetari si am ajuns la concluzia ca anumite proteine fac bine organismului si iti stimuleaza pofta de mancate pentru ca dupa ce vi de la sala  vi acasa cu pofta de mancare. Partea cea mai buna este ca prietena mea nu este obsedata de chestiile cu dieta si nu isi face griji ca se va ingrasa pentru ca oricum jobul ei este unul foarte solicitant si nu are ocazia decat sa manance o singura data pe zi si asta fiind seara. In schimb vad vecinele mele de pe scara care practic sunt ca niste scobitori datorita dietelor si unele chiar au  ajuns si pe la spital datorita prostiei cu slabitul. Ele sunt genul care prefera sa nu manance decat sa mearga la o sala pentru ca sunt zgarcite si un abonament lunar nu este mai mult de 40-50 de ron.

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *