Mereu mi-au placut copiii insa durerea care o am nu mi-o poate vindeca nimeni. Oricat de mult am incercat sa raman si eu gravida lucrul asta nu s-a putut intampla si am avut o perioada in care sincera sa fiu nu mai aveam nici o pofta de viata. Pentru mine viata era ca si terminata si ajunsesem sa am o gramada de ganduri negre care la momentul respectiv credeam ca este cea mai buna solutie.

Multi imi spuneau sa incerc fel si fel de tratamente si chair am incercat toate metodele posibile. Nu imi mai vedeam niciun viitor in fata asta pana cand o portita mi s-a deschis parac in fata exact atnci cand aveam nevoie mai mare de era. Nu stiu ce as fii facut in continuare daca acest lucru nu mi se intampla.

O foarte buna prietena de a mea mi-a cerut ajutorul la munca la ea si am zis sa o ajut. Ea lucra cu copii care erau orfani si au nevoie de iubire iar eu cum aveam nevoi sa o dau abia asteptam sa o dau.Mi-a placut ata demult aceasta experienta am zis sa ma angajez acolo. Asta am si facut si m-am angajat la Paradisul Personajelor Romania si pot sa spun ca acum am un job nemaipomenit. Datorita acestui job am trecut peste depresia in care eram si acum in prezent dragostea pe care o aveam pentru copilul meu le-o dau acestora. Pot spune ca ne-am vindecat reciproc si o sa ii rama datoare prietenei mele vesnic pentru ca daca ea nu ma chema acolo nu stiu ce s-ar fii ales de viata mea.

Tot ce le sfatui pe femeile care au trecut sau inca trec prin ceea ce mi s-a intamplat si mie este sa aiba taria de caracter si sa spere ca totul va fi intr-un final bine. Asta a fost si nu avem cum sa facem sa schimbam tot ce ni se intampla.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *