Un moment din viata de neuitat

Cati dintre noi nu am visat la o nunta ca im povesti unde sa i se indeplineasca toate dorintele? Majoritatea isi doresc asta in special fetele care de mici isi imagineaza rochia de mireasa si modul in care o sa arate cand se vor casatori. Asta este ceva asbolut firesc si normal pentru ca pana la urma viata este facuta sa fie traita in doi iar atunci cand iti gasesti persoana potrivita nu vad de ce ai face acel pas mare. Acest lucru l-am vazut la prietena mea pe care o am inca din copilarie.

Intotdeauna am impartit si bune si rele cu ea iar acum ca a venit momentul cel mare cand se v-a casatorii vrea sa ii fiu aproape si asta o sa si fac. Ma bucur nespus de mult pentru ea pentru ca imi este ca o sora si asa ma considera si ea la randul ei. Prima data cand am auzit vestea nu mi-a venit sa cred pentru ca ea era genul de fata care spunea ca ea se va marita mai tarziu si ca nu ii trebuie bataie de cap de acum,insa se pare ca s-a razgandit. Sunt fericita ca a luat aceasta decizie pentru ca dintre atatia iubiti pe care i-a avut pana acum barbatul cu care a ales sa faca acest pas este poate unul dintre cei mai buni. Nu am vazut u barabat mai atent ca el si mai galant care sa o iubeasca neconditionat ca el. Spun asta din cauza ca vad cum ii demonstreaza acest lucru si imi este si un bun prieten.

Dar sa spun ca atunci cand a venit ziua nuntii nu stiam ce sa le fac cadou si mi-a luat ceva timp pana m-a gandit ce sa le dau. Stiam ca ea vrea sa aiba multe amintiri de la nunta si pana la urma am zis sa le platesc eu un fotograf care se le faca o gramada de poze. Mi-a fost recomnadat Jadoris fotograf pentru nunta de catre un prieten care a spus ca este foarte priceput si foarte profesionist. Asa a si fost pentru ca pot spune ca le-a facut niste poze de vis intr-un peisaj mirific. Am cazut de acord ca o sa mergem intr-un loc cu mult verdeata si flori unde sa le faca aceste poze si asa am si facut. Bineinteles am avut parte de niste peripetii pe care acum cand mi le amintesc sunt frumoase si haioase dar atunci nu au fost chiar asa. Pana la urma ne-am descurcat si le-am dat de cap impreuna si am facut haz de necaz.

Ma bucur nespun pentru amandoi si le doresc sa aiba o viata plina de impliniri si de foarte multa intelegere si iubire.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *