Un tren a deraiat in Philadelphia

Stiri

Cel putin cinci persoane au fost ucise si alte zeci au fost ranite in urma unui accident de tren care a deraiat. Trenul transporta 243 persoane, iar autoritatile au declarat ca serviciile au trebuit inchise, pentru moment, in regiunea de nord- est.

Cursa trenului era de la Washington catre New York si a deraiat in jurul orei 9:30, marti. Oficialitatile declara ca 49 de persoane, 6 fiind in stare critica, au fost transportati la spitalele din zona. Primarul Philadelphiei a declarat ca acest accident este un lucru dezastruos si ca nu a mai fost martor, vreodata, la asa ceva.

Primul ajutor a venit din partea unor pasageri, care s-au mobilizat cu lanterne si au sarit in ajutorul celor accidentati. Trenul a avut sapte vagoane, inclusiv cu locomotiva, care a impiedicat ca si celelalte vagoane de la accident. Sase vagoane au fost rasturnate, iar unele au fost atat de avariate incat pompierii au foost nevoiti sa foloseasca iinstrumente hidraulice pentru a-i scoate pe cei prinsi sub vagoane. Un stalp de otel s-a prabusit pe un pasager, iar altii au fost mutilati in urma producerii accidentului.

Trenul a fost identificat ca fiind un tren regional din regiunea de nord- est, si transporta 243 de pasageri si alti 5 membri ai echipajului. Primarul Philadelphiei a declarat ca cei mai multi dintre acesti pasageri au  fost capabili sa se indeparteze de locul accidentului, pe picioarele lor, insa oficialii nu pot spune daca toti pasagerii au fost evacuati sau nu.

Cauza deraierii trenului nu este cunoscuta. Accidentul a atras dupa sine un raspuns masiv din partea mai multor agentii fedderale, statale si locale. Sute de ofiteri si politisti si-au oferit ajutorul, impreuna cu oficialii de la Biroul Federal de investigatii si Depratamentul pentru Securitate Interna.

Fostul reprezentat al Philadelphiei, Patrick Murphy, care a servit Congresului in anii 2007-2011, a fost de asemenea, pasager al trenului. Acesta a ajutat persoanele ranite, postand pe Twitter un mesaj in care indeamna, ca ceilalti, sa se roage pentru cei raniti.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

guma mestecat
Diverse
Londra ia masuri impotriva gumei de mestecat

Chewing Gum Action Group (CGAG) s-a confruntat cu foarte multe lucruri pana in prezent. Organizatia sustine ca a aruncat guma de mestecat ce a fost aruncata pe jos pe strazile din Londra, valoarea totala a acesteia ajungand pana la 86.000 de metri patrati. A calca pe o guma de pestecat …

Securitate
Avioanele nu au dreptul sa decoleze daca nu au scrumiera la bord

Un lucru putin cam ciudat consta in faptul ca avioanele nu au dreptul de a decola daca acestea nu sunt dotate cu scrumiere la bordul avionului. Ce e si mai interesant decat atat este ca fumatul este o activitate interzisa cu desavarsire in timpul zborului. La inceputul anului 2000, acesta …

SEO made with ❤️ by E-Advertising