Inca de mica am fost fascinata de tot ceea ce insemna calcule numerice si de matematica.Stiu ca pentru unii oameni acest lucru inseamna un cosmar si ca multi urasc matematica,insa eu pot spune ca o iubesc la nebunie.

M-am decis sa urmez o facultate de contabilitate si dupa terminarea ei sa imi fac propria firma de contabilitate.In tara noastra in prezent exista pe piata numeroase firme care ofera aceste sevicii si este o mare batalie.

Pe tot parcursul facultatii am invatat foarte multe lucruri care pur si simplu mi-au placut foarte mult si care acum imi sunt de foarte mare ajutor.Acest lucru le datorez profesorilor mei care m-au ajutat foarte mult si le sunt indatorata.Datorita situatiei mele financiare precare nu imi permiteam cumparare a diferite carti ,iar ei stiind acest lucru m-au ajutat cumparandumi-le.Nu o sa uit niciodata acest lucru si ceea ce au facut pentru mine,iar daca o sa ii pot ajuta candva o voi face fara sa mai stau pe ganduri.

Dupa terminarea facultati,impreuna cu cea mai buna prietena a mea am reusit sa ne deschidem o firma de contabilitate.Fiind la inceput de drum si nestiind cum sta treaba,ne-am documentate la fel si fel de firme care mai de care mai cunoscute.Fiind curioasa cum sta treaba de fapt tot cautam pe google despre acest tip de firme,cand am fost redirectionata pe www.contexpert.firm.ro ,o firma din acest domeniu.Cu toate ca aceasta firma ofera servicii de comert,servicii auto,magazine e-commerce,constructii-montaj,cabinete de avocatura,asistemta de management,hosting web sau de IT-software am putut sa ne consolidam si noi firma noastra in urma celor invatate de la aceasta firma,care pot spune ca este una dintre cele mai mari si cele care ofera servitii de calitate.

Cu toate ca eram la inceput,dar datorita faptului ca ne-am dedicat foarte mult si ne-am dat interesul pot spune ca am ajuns foarte repede cunoscute.Acum avem foarte multi clienti multumiti de calitatea servicilor noastre iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure.

Tot ceea ce sper este ca pe viitor firma noastra sa prospere,astfel incat sa putem sa ne extinde.Asta mi-as dori personal cel mai mult dar daca acest lucru nu se va intampla nu este nimic,cel putin visul meu de mic copil a capatat contur si s-a realizat.

In final cel mai important lucru este acela de ati vedea dorinta cea mai arzatoare indeplinita,cum a fost in cazul meu,si veti vedea ca nimic nu va mai conta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *