Un vis nu este niciodata imposibil

Un vis nu este niciodata greu de reralizat daca iti doresti asta cu adevarat. Am vazut asta la un amic de al meu care isi dorea de mic copil de pe vremea cand ne jucam impreuna si imi spunea mereu ca isi doreste sa devina un mare patron si sa isi deschida propria afacere. Spunea mereu ca isi doreste sa isi deschida o pensiune, un motel sau de ce nu un hotel chiar de cateva stele cu tot ce este nevoie. La inceput restul copiilor radeau de el pentru ca se gandeau la printi lui care nu aveau o situatie finainciara foarte buna. Parinti lui erau niste oameni modesti care lucrau la interprinderi de stat cu un salariu modest ca oricare alt om.

In ziua de azi imi aduc aminte de ambitiile lui si cum el nu a renuntat niciodata la visul lui. A resit sa termine o facultate si masterul si asa a ajuns sa aiba o slujba de succes si sa castige foarte multi bani. Intr-un final el si-a adus aminte de visul lui si a descis sa il realizeze. A consultat cativa avocati si a facut imprumuturi in banca. Ratele erau destul de mari dar statea si se gandea ca va realiza ceva si ca veniturile vor urma sa soseasca. A reusit sa isi puna la punct un teren castigat la licitatie , intr-o zona de munte foarte populate si in felul acesta a reusit sa isi ridice o pensiune destul de confortabila.

Modernizarea pensiunii a fost o bataie de cap chiar si pentru el dar a gasit anuntul cu gasesti aici si l-a accessat de unde a comandat fel si fel de modele de lenjeri de pat pentru diferite camere. El s-a gandit ca nici o camera sa nu se asemene una cu alta.

In cursul vieti lui acesta si-a facut fel si fel de prieteni. Si-a adus aminte de un amic care detine un atelier de mobila care facea fel si fel de comenzi dupa placul clientului. Mobila a fost facuta la comanda si la preturi foarte mici pentru ca si patronul atelierului a tinut cont ca si acesta l-a ajutat cand a avut nevoie. Toata pensiunea a fost pusa la punct exact cum a visat de mic copil si se poate spune ca si-a realizat visul. In prezent pensiunea lui merge de minune si se poate spune ca nu face fata la cerintele clientilor avand in vedere locul camerelor. Pana in prezent nici un client nu a plecat nemultumit sicu toti au revenit aproape in fiecare an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.