Fiecare om are nevoie de cateva unelte necesare in casa pentru ca nu se stie niciodata pentru ce ai nevoie de ele. Am invatat pe piele mea sa ai nevoie de ceva si sa nu gasesti atunci cand ai nevoie. An incercat si varinta apelatului la un prieten dar se pare ca de fiecare data am fost refuzat dar cand ei aveau nevoie de ceva mereu trebuie sa ii serversti. In viata mea am avut nevoie de fel si fel de scule si am decis ca mai bine mers si le caut, dau un ban pe ele dar in felul acesta nu stau niciodata sa ma rog de nimeni.

Pana in prezent am intalnit situatia ca mi-a trebuit o bormasina pentru a infileta ceva si am apelat la un vecin pentru a mi-o impreumuta pentru cateva minute. Acesta m-a refuzat pe motiv ca ii trebuie si lui desi acesta plecase altundeva de acasa. M-am invata minte si asa am fost si am cumparat ceea ce aveam nevoie si in felul acesta mi-am rezolvat treburile.

Imi amintesc ca la tara , primarul dorea sa bage apa in tot satul , dar se pare ca toate au fost doar planuri. Desi initial statul roman a platit tot ce era nevoie, acesta nu si-a facut datoria coplet a cumparat cele mai ieftine hidrofoare pentru apa potabila din sat care si in prezent sunt foarte bune si rezista la temperaturi foarte scazute dar singura problema este ca primarul satului a uitata sa dea drumul si la apa. Bineinteles toti satenii satului i-au sarit in cap si au raportat acest incident mai departe dar se pare ca primarul nostru a gasit scuza ce-a mai ieftina si aceea fiind pe motivul ca sateni foloseau apa potabila pentru a-si uda propriile gradini din curte.

Fiecare incident are si partile lui bune dar si partile ei proste. Pasrtea buna a fost ca intr-un final apa a inceput sa curga pentru sateni fara nici o limita iar partea prosta a fost ca primarul, dupa acest incident nu a avut de ales decat sa isi de-a demisia. Cel putin ma bucur ca intr-un final la noi in sat totul s-a rezolvat dar stau si ma gandesc la alti care nu au avut si nu au acelasi noroc ca si noi.

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *