Cred ca fiecare copil din acesta lume viseaza sa primesca ceea ce vrea de craciun. Nu cred ca este satisfactie mai mare decat sa vezi zambetul larg al unui copil fericit in ziua de craciun cand isi deschide caudourile. Cand eram mic credeam in Mos Craciun ca el vine si imi aduce cadouruile. Se spune ca el duce cadourile de craciun in toata lumea la toti copii cuminti iar la cei ce nu au fost cuminti nu le duce nimic sau le da doar bucati de carbuni. Multi se intreaba care e semnificatia craciunului. Dupa parerea mea semnificatia craciunului este aceea de ati petrece sarbatorile alaturi de familie si de cei dragi. Sunt cele mai frumoase cadouri dar mai sunt si cosuri cadou craciun care aduc o mare veselie intre prieteni. Nu imi mai aduc aminte de primul meu cadou de craciun, dar imi aduc foarte bine aminte de cele ale nepotului meu. Stiu ca la primul lui cadou de craciun, pe la 3 ani, ca atunci realiza si el mai bine lucrurile, i-am luat toti foarte multe jucari. Pot spune ca nu a dormit deloc in noaptea de ajuns, asteptandu-l pe Mos Craciun.

In acea seara am pus un vecin mai dolofan sa se imbrace in acest personaj si sa vina la usa sa bata si sa intre. Imi aduc aminte ca atunci cand l-a vazut a inceput sa zbiere si sa strige la noi ca a venit Mos Craciun cu sacul plin de jucarii si dulciuri. Pana dimineata in timp ce noi eram in familie si ne distram, el a luat totul la desfacut si la manacat de bomboane si ciocolate.

O alta parte frumaosa in acesta salbatoare sunt colindatori care vin si bat din usa in usa sa ne cante si sa inveseleasca cu diferite colinde. Toata ziua de craciun asteptam sa ne vina colindatori unde ii serveam cu prajituri, sucuri si asa cum astepta toti copii, si cu bani.

Sarbatoarea de Craciun cred ca este cea mai importanta in care poti petrece clipe minunate alaturi de familie si de prieteni dragi, este singura perioada in care se pot strange toata familia unde mananca , se distreaza si bea la greu.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *