Visele Si Interpretarea Lor

vise 7

Dupa cum stiti cu toti avem vise si cu siguranta va-ti intrebat de ce apar acesta si ce semnificatie au ele.Ei bine eu pot sa va clarific acest lucru.

In cele mai multe cazuri visele apar atunci cand suntem obositi si ne aflam intr-un somn foarte profund. Dar intreabarea este de ce apar acestea? Acestea apar deoarece reprezinta o expresie a subconstientului nostru. Subconstientul nostru inseamna ceea ce simtim cu adevarat, ceea ce gandim, sau ce temeri ascunse avem dar pe care nimeni nu le stie, chiar nici noi poate nu le stim si de aceea apar visele din cauza subconstientului care nu poate iesi la suprafata si se manifesta prin imagini vizuale si auditive numite VISE. Din totdeauna visele au avut interpretari si chiar foarte multe. Exista multe tipuri de vise: vise erotice, cosmaruri sau chiar premoniti care la un moment dat se adeveresc, dar sa nu va speriati de vise deoarece ele reflecta doar ceea ce suntem si ceea ce simti. De exemplu cand avem cosmaruri este din cauza ca mancam prea mult seara si creierul nostru devine obosit adormind imediat. Visele erotice apar atunci cand simtim nevoia sa primim dragoste, afectiune dar nu ni se ofera. Premonitiile apar atunci cand urmeaza sa se intample ceva in viata noastra, iar noi intuim acest lucru, dar nu suntem siguri de el.

vise2 de-ce-avem-cosmaruri-1280x800

Deci visele sunt de foarte multe tipuri cu semnificatii diferite, dar nu trebuie sa le acordam prea multa atentie, ci sa le tratam ca atare. Fac parte din somnul nostru si atat. Reflecta ceea ce suntem si ceea ce simtim dar depinde de noi daca vrem sa le transformam sau nu in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *