Pot spune ca orice om pe lumea asta viseaza sa aiba propria lui casa. Unele visuri pot deveni realitate daca chiar ne dorim asta. Bineinteles bani nu cad din cer pentru asa ceva. Toti trebuie sa muncim pentru a ne face un viitor. In trecut imi placea sa calatoresc foarte mult prin strainatate si sa vizitez fel si fel de locuri cu tema turistica. Cel mai mult am ramas impresionat de comportamentul oamenilor dintr-un oras din Franta, Orleans. Acei oameni nu le pasa ca esti roman sau de alta nationalitate. Toti sunt tratai in mod egal si pe langa asta sunt foarte politicosi. Imi aduc aminte ca am plecat la cumparaturi la Carefour care era un pic departe de motelul la care statea si asa m-am ratacit. Am inceput sa cer indicati pe strada dar nu toti vorbeau limba engleza si romana nici atat.

Intr-un final am dar de un cuplu care locuiau in zona si au fost destul de amabili sa ma duca personal pana la motel. Tot cu ocazia asta ma avut ocazia sa le vad si casa in care lucuiau. M-au si invitat la ei la o cafea pentru a ne cunoste mai bine. Cred ca asta e puntul forte la ei, amabilitatea.

Micul lor colt de rai pot spune ca era ceva mai ca in bazme. Nu erau un cuplu bogat sau cu parinti bogati. Era doar doi oameni obisnbuiti care munceau care oricare altul. Mau invitata la un tur al casei care era ceva de genul unei discoteci. Totul era atat de luminat si frumos. Pe jos exista numai marmura si rareori vedeai cateva covoare persane. Livingul in care statea parca era scos dintr-un film. Un semineu artificial cu doua fotoli si pe jos un covor din blana de urs. Asa i-am intrebat despre istoria casei lor si totul a fost facut de un electrician autorizat profesionist care detine toate autorizatiile necesare pentru a face o casa dupa bunul plac. Casa de asemenea a fost ridicata de la zero de o firma profesionista din zona care au terminat-o intr-un timp record. Sunt si al;te lucruri ce le aveau in casa dar nu prea poti sa le descrii in cuvinte. Asa am ajuns la concluzia ca straini au gusturi mult mai bune si mai rafinate decat noi romani.

Sper ca poate intr-o buna zi sa imi fac si eu micul meu colt de rai alaturi de sotia mea si sa fim la fel de fericiti cum sunt si cumplu care l-am conoscut. Si in ziua de azi inca mai tin legatura cu ei si imi dau fel si fel de idei in renovarea apartamentului meu.

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *