Vreau o vacanta

Pot spune ca de mult timp nu am mai avut o vacanta in care sa merg sa ma relaxaz. Vara asta intentionez sa plec undeva la distractie. Nu prea sunt eu adeptul calduri ci mai de graba vremeii reci. Pe scurt nu imi prea place vara ci mai de graba imi place iarna.

Cred ca nu am mai avut o vacanta de vreo doi sau trei ani de zile. Multi prieteni de ai mei au plecat sezonul asta la mare si intentionez si eu sa plec. Sincer m-am tot saturat sa stau in oras degeaba , si mai ales ca nu e nimic interesant de facut. Norocul meu este ca mai ies cu prieteni la partide de pescuit si cateodata cand este mai mult timp mai stam si la cort una sau doua zile maxim. Multi dintre ei lucreaza si nu au foarte mult timp liber. Iar altora nu le plac iesirile la cort. Nu poti sa ii condamni pentru ca gusturile nu se discuta.

Daca nu reusesc nici vara asta sa plec la mare sa ma distrez macar cateva zile , la iarna nu o sa mai stau pe ganduri, plec dierct la munte imediat dupa al doi lea strat de zapada care o sa cada. Nu cred ca exista ceva mai frumos decat iarna. Peisajele la munte sunt de nedescris iar aerul este atat de rece si curat incat simti ca iti ingheata plamanii. Oricum eu rezomand tuturor sa mai faca ieri la munte si o sa vedeti diferenta. Pe langa faptul ca sunt peisaje superbe o sa vedeti cat de bine poate sa faca la sanatate aerul de munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *