Pot spune ca aseara a fost o seara incredibila. Vremea a fost perfecta din orice punct de vedere asa ca am profitat din plin si am plecat la pescuit. Nici nu m-am trezit bine, ca telefonul a si inceput sa sune. Un prieten m-a sunat sa mergem la pescuit, pentru ca vremea a fost perfecta. Nu batea vantul, nu era inorat deloc, asa ca ne-am afcut bagajele si am pornit la drum.

Am plecat la Simian prima data pentru ca toti lauda acel loc, ca se prinde foarte bine crap dar stiti cum se spune, la pomul laudat sa nu mergi niciodata. Am stat pana pe la ora 2 de dupa amiza si nici macar o trasoare nu am am, vazut asa ca am plecat acasa. Dezamagire toatala. Dupa ce am ajuns acasa si am mancat, ne-am hotarat sa o luam din nou din loc la pescuit dar de data acesta in alta parte la Gura Vaii. Aici am avut noroc ca nu era decat doua persoane la pecuit si am avut loc unde sa ne desfasuram, asa ca am inceput sa aruncam la lansete. Noi de obicei aruncam la momitor pe fundul apei, dar dam si la plata ca nu avem ce face. Pot spune ca nu au trecut 10 minute si deja a si inceput sa traga. Totul a mers foarte bine toata ziua, nici nu ne-am dat seama cum sa inserat si norocul nostru e ca aveam la noi lampa cu led altfel nu avea cum sa descurcam momitoarele ce se incurcau dupa ce scoteam betele afara.

Pot spune ca a fost mai bine decat de obicei. Am luat ceva, ceva peste mai mult platica iar colegul a prin somotei si salau. Nu stiu cum are el bafta numai de somotei, dar ceva mai mare nimic. Multi spun ca inca nu si-a dat drumul pestele, ca inca unii depun icre dar cine stie. Altii spun ca nu mananca pentru ac inca este zapacit de la atatea deversari de la baraj. E totul ok si sper ca si acum in weekend sa fie vremea superba pentru ca m-am saturat de atatea ploi si vreme capricioasa, la noi nu se cunoste deloc ca ar fi venit vara, parca este inceput de toamna.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *